Sok boldogságot kívánunk nektek 2018-ban is!

Új év: új tervek, új kihívások, új sikerek, újabb és újabb gyönyörű menyegzők, örökké tartó igenek. Ahogy ti, mi is itt a Visegrádi Esküvőnél izgatottan várjuk, mit hoz majd a jövő, de mielőtt nekivágunk, vessünk egy pillantást vissza, milyen nagyszerű évet tudhatunk magunk mögött.

eskuvo-main

Először is köszönjük Nektek, hogy hétről-hétre velünk voltatok! 2017 fantasztikus év volt az esküvők terén is. Nektek köszönhetően rengeteg új élménnyel és hasznos tapasztalattal gazdagodtunk, hiszen minden esküvő, amelynek szervezésében segíthettünk, a mi tudásunkat gyarapítja, minden egyes nálunk kimondott igen – a ragyogóan boldog párok látványa, sokat ígérő közös életük hajnalán – a mi odaadásunk erősíti.

Akik még csak álmodozva vagy már a jegyesség időszakában konkrét terveket szövögetve követtek minket itt a blogon, velünk együtt nyerhettek bepillantást az „esküvő-univezum” fantasztikusan gazdag és színes világába.

Az idei évben megtudhattuk, hogyan bontakoztassuk ki a téli esküvők bensőségesen exkluzív és emelkedett hangulatát. hogyan tegyünk igazán varázslatossá és emlékezetessé egy szabadtéri esküvőt.

Megtudhattuk hogyan kell korhű középkori, vadnyugati, vagy akár gengszter-esküvőt szervezni, megtudtuk hogyan néz ki egy extrém steampunk esküvő.

Megismerhettük, milyen hagyományok és különleges szokások szerint kötik össze életüket a szerelmespárok a világ más tájain. Képzeletben elutaztunk Amerikába, és voltunk tradicionális indiai és kínai menyegzőn is. Megismertünk néhány igazán inspiráló történetet, melyekből mind kiviláglott, hogy a szerelem előtt valóban nincs akadály.

Na persze nem csak a különleges, az egyedi és extrém dolgokkal foglalkoztunk, hanem az egészen közeli, nektek és számunkra is fontos apróságokkal. Milyen cipőt viselj majd a Nagy Napon? Milyen virágcsokor illik az arcformádhoz? Miért ne ess pánikba, ha leszakad az ég az esküvőn? Mik a legfőbb esküvői szerepek? Hogyan biztosíts előkelő helyet legfontosabb szeretteidnek a szertartás rendjében, és hogyan járhatsz kedvében azoknak, akik veletek együtt ünneplik boldogságotokat… Miről ismered fel a jó esküvői zenészt? Hogyan segíti sikeretek egy profi esküvő szervező, vagy egy esküvői tréner?

És mivel az esküvő sikere elsősorban rajtatok, a megfelelő összhangon és a pillanat önfeledt megélésén múlik, néhány bejegyzés erejéig utánajártunk a szerelem, a házasság, a kiegyensúlyozott párkapcsolat pszichológiájának, részben már a jövőre, házaséletetek éveire készülve.

Köszönjük, hogy velünk voltatok. Számos izgalmas cikkel várunk Titeket jövőre is.
Sikerekben gazdag új évet és sok boldogságot kívánunk Nektek 2018-ban.


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon 2018-ban is!

Scroll to top