Esküvő a Dunakanyarban: 2018-ban is Visegrádon!

Az idei év is eseménydúsnak ígérkezik a Visegrádi Esküvő háza táján. Ez nem véletlen. A Dunakanyar szívében fekvő Visegrád maga a nagybetűs Romantika!

kiralyi-palota-06

Visegrád. Mindannyian jól ismeritek. Mindannyian jártatok már itt. Lehet, hogy csak egy rövid erdei sétán, vagy egy lovagi torna bemutatón a Salamon-toronyban, esetleg egy kellemes wellness hétvégén, talán épp a Hotel Visegrádban.
Jártatok nálunk és Ti is éreztétek a hely szellemét: láttátok talán egy kis utcában sétálgatva, felnézve a hegyre a Fellegvárat, elhaladtatok a monumentális Királyi Palota mellett, ahol Mátyás király is rengeteget időzött feleségével és udvartartásával, éreztétek, hogy ez az a hely, ahol az ember tényleg elfedheti a mindennapokat és elmerülhet a történelemben, a természetben, abban a nyugalomban, amit úgy keresünk időről időre, amikor végre szeretnénk megállni egy pillanatra és odafigyelni mindarra, ami igazán fontos.
Ha párod szemébe néztél, biztosan eszedbe jutott az is, hogy akár többször is visszatérhetnétek.
Amennyiben a Nagy Nap pedig még előttetek áll, biztosan megfordult a fejetekben: „mennyire szép lenne Visegrádon tartani az esküvőt”.

Rengeteg pár dönt úgy évről évre, hogy Visegrádot választa. Utánanézve a lehetőségeknek, hamar kiderül ugyanis, hogy Visegrád nem csupán az élő történelem, de az esküvők városa is.
Erdei esküvő? Ceremónia a Királyi Palotában, vagy a Salamon-toronyban?
Bensőséges családi parti a ceremóniát követően, vagy 200 fős, hatalmas lagzi, mondjuk a Renaissance Étteremben, középkori hangulatban, hatalmas, Mátyás korát idéző fogásokkal, élő zenével?

Amit csak szeretnétek, mi megvalósítjuk. 2018-ban is boldog párok sokaságának szeretnénk elsőként gratulálni, újra meg újra eltelve azzal a megtisztelő érzéssel, hogy bennünket választottak életük talán legfontosabb eseményének megszervezésével.

Várjuk jelentkezéseteket! Érdeklődjetek bátran! Minden kérdésetekre készséggel válaszolunk, örömmel segítünk!

 

 

Scroll to top