A legnépszerűbb esküvői tematikák (3. rész)

Az esküvők manapság nem csak a megfelelő színek, menü, helyszín és program kiválasztásából állnak. Sokkal nagyobb hangsúly kerül arra, hogy ezek a tényezők összhangban legyenek egymással, vagyis arra, hogy a nagy nap tematikája is egységes legyen.

jenelle-lonnie-married371of567-Custom

Ez a tematika tetszés szerint bármi lehet, azonban nem árt, ha a jól bevált, legnépszerűbb zsánerekből indulunk ki. Előző bejegyzéseinkben ezekből mutattunk be párat: legyünk akár egy tó partján vagy hátsó kertünkben, hangoljuk az esküvői atmoszférát akár a vintage tárgyak régimódi stílusára vagy a magyaros virtusra, minden azon múlik, hogy az elemek hogyan állítanak össze egy teljes egészet. Mai bejegyzésünkben nem kevésbé népszerű témákkal folytatjuk a sort.

1. Őszi melankólia

Ha az évszakok köré szervezzük az esküvőnket, az őszi tematikánál aligha találunk népszerűt. Az őszt ugyan az elmúlás és a melankólia hangulata veszi körbe, azonban hozzá tartozik számos, az otthon melegét idéző téma is: a késői szüret, a magyar bor éves pillanata mindenképp vonzóvá teheti ezt az időszakot is. És akkor még a színekről nem is beszéltünk: az aranyló vörösbe öltöző természet mindenképpen olyan díszlet, amely a legjobban mutat az esküvői fotókon – ezt semmilyen esküvőszervező dekorátor nem múlja fölül.

2. Téli jégvilág

A mély barna és meleg színek után a tél az elegancia kedvelőinek kedvez. A téli jégvilágban uralkodnak a kék, fehér és ezüst színek, és a hókristályokat és jégcsapokat idéző díszítések. Ezen kívül a havas táj is sokféleképpen kiaknázható: a kimért jeges tematika mellett ugyanúgy kedvez egy olyan atmoszférának, amelyet a lángoló kandallóra, a meleg, telítő ételekre és a hosszú téli beszélgetésekre építünk. Ahogy az őszi tematika, úgy a téli is remekül ötvözhető a korábban bemutatott rusztikussal.

3. A minden téren prémium

Az esküvő persze luxuskivitelben is megvalósítható. Kétségtelen, hogy itt az arany színek és kristályos ragyogás dominálnak, de mindezt nem szükségszerű ízléstelenül megvalósítani: a Trump barokk helyett gondoljunk csak A nagy Gatsby-re: a szecessziós díszletek, a régi fazonú öltönyök és a mindenhová kihelyezett pezsgők ugyanúgy a fényűzés és életigenlés nagy korszakát idézik, sőt talán jobban, mintha csak mindent aranyba öntenénk.


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is! 

Scroll to top