A legnépszerűbb esküvői tematikák (2. rész)

Ha igazán egyedi esküvőt szeretnénk magunknak, olyat, amit vendégeink nem felednek el egyhamar, akkor az egyik legjobb választás az, ha a nagy napunkat egy adott tematikára fűzzük fel…

vintage_foto4

Ez két szempontból is praktikus: egyrészt számos szervezésbeli fejtörést megspórolunk magunknak, ha minden elemet ebből vezetünk le (pl. egy tóparti esküvő megoldja a helyszín és a menü kérdését, egy vintage tematika pedig például a zenét), másrészt vendégeinket is részvételre ösztönözzük, akik a ruhák, ajándékok és programok terén is alkalmazkodni fognak játékos ötletünkhöz. Mai bejegyzésünkben újabb három népszerű tematikát mutatunk be.

1. Világjáró

A világjáró tematika az utazás szerelmeseinek legtesthezállóbb választása lehet.
A lehetőségek végtelenek: a fogadás egyes asztalait a kedvenc helyeitekről nevezhetik el, a meghívókat útlevéllé dizájnolhatjátok, a vetítésen pedig egykori és jövőbeli úti céljaitokat jelölhetitek meg. Ezzel pedig már meg is vannak a dekoráció vonalvezetői: párizsi zene és francia menü, mediterrán ételek és táncok, amerikai grillezés vagy ázsiai rituálék – minden az utazók ízlésén múlik!

2. Magyaros

Persze a külföldi színek és ízek helyett egy másik irányt is vehetünk, és visszanyúlhatunk magyar gyökereinkhez. Itt az emblematikus helyszínek máris adják magukat: alföldi csárdák, Balaton-part, Dunakanyar, híres borvidékünk olyan nagy helyszínei, mint Tokaj, Villány vagy Eger… hagyatkozzunk lokálpatriotizmusunkra!

3. Kerti

Külföldi helyszínek és magyar nevezetességek mellett persze sokkal meghittebb helyszínt is választhatunk. A kerti esküvők egyszerre hozzák el az otthonosság és a romantika hangulatát.
A kerti esküvőkben a természet közelsége, a szabad levegő és a szabad tér sokkal felszabadultabb atmoszférát teremt, és azt a benyomást keltik, mintha az ifjú pár nem is most esküdne, hanem már évek óta házasok lennének, mi pedig csak összejöttünk volna a hátsó kertjükben, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában.


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon, hogy első kézből értesülj mindarról, amit mi már megtapasztaltunk!

Scroll to top