10 dolog, amit az esküvői vendégek gyűlölnek (2. rész)

Íme, a következő 5 dolog, amivel kapcsolatban az esküvőszervezés során érdemes megfontoltnak lenni. 

how-to-deal-with-angry-brid

 

6. Többet a díszítésre

A virágosok nem fognak örülni a következő megállapításnak: az esküvő sikere a vendégek szemében nem a virágokon és a dekoráción, hanem sokkal inkább az ételeken és a szórakozási lehetőségeken áll vagy bukik majd. Akkor, ha a büdzsénk nagy részét a virágokra költjük ahelyett, hogy a zenére, a menüre és a játékokra költenénk, biztosan csalódást okozunk majd vendégeinknek.

7. Nem megfelelően összeállított menüsor

Amikor az esküvői pár csupán könnyű harapnivalókat kínál (a gyümölcstálak, saláták és nassolnivalók nem számítanak teljes ételnek!), vagy olyan ételeket választanak, amelyeket sokan nem kedvelnek (lehet, hogy az első randin egy isteni májat vagy pacalt ettek, ettől azonban még nem biztos, hogy ez lesz a legjobb választás az esküvői menübe), a vendégek éhesek maradnak. Ha pedig éhesek, akkor frusztráltak és kedvtelenek lesznek, ezt pedig senki sem akarhatja.

8. Túl sok közös szervezett tánc

Egy-egy vonatozás, limbózás vagy makaréna még belefér, viszont ha túlzásba esünk, akkor a vendégeink szórakozását veszélyeztetjük: csak hagyjuk, hogy érezzék jól magukat!

9. Örökös sorban állás

A fényképezőfülkék nagyon viccesek tudnak lenni… csak ne kelljen fél órát ácsorogni előtte, hogy egyáltalán bejussunk. És ki ne szeretné a svédasztalokat? Azok, akik egy több órás ceremónia után korgó gyomorral állnak sorba, és reménykednek, hogy nekik is jut valami. Az esküvőszervezésnél tehát kulcskérdés, hogy úgy tervezzünk, hogy a sorban állást a minimumra csökkentsük. Ebben persze sokat segíthet a profi segítség egy jól kiválasztott esküvői helyszínen.

10. Extrém körülmények tűrése

Ha az esküvőt egy árnyékmentes strandon tarjuk, a vendégek napszúrást kaphatnak és leéghetnek, ugyanúgy, ahogy megfázhatnak, ha a hideg őszi szélben kell ácsorogniuk. Még beltérben is adódhatnak hasonló problémák: egy villogó neoncső, huzat, vagy túl hangos zene – ezek mind a vendégeink kényelmét veszélyeztetik, nekünk pedig nem szabad figyelmen kívül hagynunk ezeket a tényezőket.


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is!

Scroll to top