Tavaszi készülődés az esküvőre (1. rész)

Most, hogy a tavasz már itt van a nyakunkon, nincs akadálya, hogy újult lelkesedéssel, még több energiával vessük bele magunkat leendő esküvőnk szervezésébe. Jó idő, remek vibe-ok. Mehet az ötletelés!

Ha tavasz vége felé esedékes a Nagy Nap, már egész biztosan a hajrában vagytok. Ebben az esetben az utolsó simítások előtt én szívesen javaslom Nektek, hogy pihenjetek meg egy picit, s ha minden kardinális szerveznivaló végére már pont került, egész nyugodtan pihenjetek egy kicsit, hogy mire eljön az idő, teljes szívvel, kipihenten tudjatok majd megérkezni lelkileg, pszichésen is. Ez fontosabb, mint az ember elsőre hinné.

Ha nyárra, esetleg őszre időzítettétek a dátumot, ebben az esetben azért van még idő, bár a kicsit lassabban szerveződő, ám lényeges feladatokat most érdemes kicsit újratárgyalni, s ami még nem került fixálásra, azt néhány héten belül tisztázni célszerű. Fotós, videós, zenekar, DJ kérdésében gyorsan kell dönteni, mert ilyenkor, március elején már naponta kapják a felkéréseket a legjobbak, így ezen a téren nem tanácsos tovább várni a felkérésekkel.

Helyszínek tekintetében ha még vannak kérdések, a következő hetekben lépjétek meg az utolsó métereket is a foglalásokkal, hiszen a legnagyobb feladat mindig a helyszín kiválasztása. Ha ez már megvan, onnantól kezdve a dolgok oroszlánrészével már megvagytok, ezt határozottan mondhatom. Főleg ha olyan esküvői helyszínt választottatok, amely segítségetekre van a számos kapcsolódó elintéznivaló tekintetében is. Persze márciusban már nehéz lesz idén nyárra megfelelő helyet találni, ellenben ez sem lehetetlen, főként ha kisebb, maximum 50 fős esküvőben gondolkodtok. Ugyanakkor érdemes megpróbálni még ilyenkor is felkeresni a szimpatikus helyszíneket, mert nem ritkán előfordul az is, hogy néhány hónappal későbbi időpontot is sikeresen tudtok foglalni.

Elkésve tehát nem vagytok még, akár abban az esetben sem, ha viszonylag közeli volna a kiszemelt dátum. Ám most már ne késlekedjetek!

Scroll to top