Esküvő a középkor hangulatában

A kislányok gyakran álmodnak arról, milyen lehet hercegnőnek lenni egy meseszép világban. Visegrádon ez az álom is valóra válhat…

A Renaissance Étterem Visegrád egyik legnépszerűbb esküvői helyszíne, hiszen itt a hangulat, a felszolgálás, az egész miliő magában hordozza a fényes itáliai reneszánsz Beatrix királyné jóvoltából annak idején hazánkba költözött pompáját. Annak idején ez volt az a szellemiség, mely éltere hívta haznánk azóta is egyik legnépszerűbb középkor-tematikus éttermét, s már a kezdetekkor cél volt, hogy olyan eskővők számára is otthonként szolgálhasson majd az étterem, melynek stílusközéppontjában ez a világ állhat. Ma már büszkén állíthatjuk: nagyon jó döntés volt belevágni ebbe a hatalmas munkába.

A ceremóniát megszervezhetjük akár a Királyi Palotában, akár a Fellegvárban, akár a Salamon-toronyban, akár a romantikus Pilis kapujában is, az este pedig folytatódhat ugyanebben a hangulatban a Renaissance Étteremben. Akár 460 fős násznépet is kényelmesen el tudunk fogadni, de jó időben még a terasz is képes befogadni egy 130 fős vendégsereget, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára, s a felettünk magasodó Salamon-toronyra, tőlünk néhány lépésnyire a romantikus Salamon-torony utcával.

Óriási dolog, hogy segíthetünk álmaik megvalósításában azoknak a lelkes menyasszonyoknak, akik egykori álmukat nem engedték el, s dédelgetett vágyaik között szerepel az idők kezdete óta egy királyi álomesküvő. Nálunk nincs lehetetlen.

 

Scroll to top