A szerelem előtt tényleg nincs akadály – Esküvő 33 év korkülönbséggel a menyasszony javára

Történt egyszer, hogy a hétgyermekes, 49 éves Marilyn Buttig beleszeretett fia 16 éves barátjába. Ráadásul az érzés kölcsönös volt és három év múlva össze is házasodtak.

PAY-William-and-Marilyn-Buttigieg

Az asszony három évvel ezelőtt ismerte meg férjét, a fia legjobb iskolai barátját. „Berontottak a bejárati ajtón, ledobták a táskáikat, és eltűntek a nappaliban” – mesélte első találkozásukat egy újságnak. Marilynnek ekkor már hét gyermeke volt, melyek közül a legfiatalabb is közel annyi idős volt, mint újdonsült szerelme.

Akkor már pár éve külön szobában aludtak a férjével Marilyn ugyanis fájdalmas gerincbetegségben szenvedett. „Az életem fenekestül felfordult, gyakran fel sem tudtam kelni az ágyból.”. Amikor Marilyn elmesélte Williamnek, hogy a betegsége miatt már a házimunkát sem tudja elvégezni, a fiú sokszor elment a szupermarketbe, vagy lenyírta náluk a füvet. Három hónap után pedig az asszony kezdte úgy érezni, hogy a kapcsolat több a barátságnál.

„Tudtam, hogy ez így nem helyes. Nemcsak a fiam haverja volt, hanem 16 éves sem múlt. Végül egy nap, amikor a konyhában voltunk, William odafordult hozzám, és annyit mondott: nagyon kedvellek Marilyn, de nem csak, mint barátot. Mély levegőt vettem, és azt mondtam: Én is ugyanígy érzek,”

Nemsokára elcsattant az első csók is. „Azon a napon annyira rosszul éreztem magam, hogy Williamnek kellett felsegítenie az ágyból. Amikor felemelt, megéreztük a pillanatot, és megtörtént. Csodálatos volt, de azonnal utána már borzalmas lelkiismeret furdalást éreztem. Elmondtam Williamnek, hogy ez nem folytatódhat, de nem értett velem egyet”. – nyilatkozta Marilyn

Egy évig titokban tartották a kapcsolatukat, szállodákban találkoztak. Marilyn házassága közben végleg megromlott és végül el is váltak. Tavaly nyáron a nő férje kiköltözött, William pedig beköltözött. A gyerekek azonban nem könnyen emésztették meg a történteket. „Egyikük pedofilnak hívott” – mondta.

Amikor William megkérte a kezét, Marilyn először nemet mondott, aztán karácsonykor egy eljegyzési gyűrű volt a fa alatt, kéthónapos tépelődés után pedig a hölgy beleegyezett az esküvőbe. A ceremóniára idén nyáron került sor, a 19 éves fiú és 52 éves felesége Gibraltárra utazott nászútra.

Érdekes eset, de a szerelem nem ismer határokat. Sok boldogságot nekik!


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is! 

Scroll to top