Menyasszonyi illatfelhő

Megvan már a menyasszonyi ruha, a meghívó, a torta, kiválasztottad a leginkább hozzád illő frizurát, de nehogy megfeledkezz a szerelem egyik legfontosabb érzékéről, hiszen vőlegényed most is érzékeny az illatokra.
Íme, néhány szakértőktől gyűjtött tipp, hogyan válaszd ki a lehető legjobb illatot.

menyasszony_parfum

A legeslegfontosabb szempont, hogy az illat összhangban legyen a személyiséged, a ruhád és az esküvő stílusával. Ha úgy gondolod, egyedül nem tudnád megtalálni, hívj segítséget, ha lehet, egy férfit, a férfiak ugyanis nagyon jó érzékkel rendelkeznek a hölgyekhez leginkább illő illatok kiválasztásában.
Persze minden üzletben van szakértői segítség: tapasztalatából és termékismeretéből adódóan biztosan tudnak hasznos tanáccsal szolgálni.

Jobb, ha a tesztcsíkok helyett a saját bőrödön próbálod ki az illatot, mivel a parfüm saját testünk illatával vegyülve más végeredményt fog hozni, mint amire az üvegcsébe szippantva esetleg számítanál.
3-4 illatnál többet nem érdemes magunkra fújni, mert nem fogjuk tudni majd megkülönböztetni őket. Érdemes több időt, esetleg több napot is rászánni a választásra.

Érdemes elgondolkodni előtte, milyen karakterű illatra vágyunk tulajdonképp. Mivel a legtöbb menyegzőt a tavaszi-nyári időszakban tartják, valószínűleg a virágos és a nyári illatok lesznek a leginkább megfelelőek.

Az eleganciát előtérbe helyező menyasszonyhoz egy lágy, édeskés illat illik jobban.
Ilyen például a vanília. Ha valami vagányabb, sportosabbat szeretnél, remek választás lehet egy friss, citromos, üde aroma. A merészebb, szexiséget sugárzó menyasszonyok választhatnak markáns, fűszeres, fás, keleties illatú parfümöt.

Nem mellesleg, az apró parfümös üvegcsék kiváló köszönőajándékok lehetnek. A vendégek egy szép kis üvegcsébe zárva vihetik haza az esküvő illatát. :)


Kövess bennünket a Facebookon is további esküvői tippekért!

Scroll to top