Menyasszonyi fehérnemű – A láthatatlan fortély

A menyasszonynak, aki megtalálta a tökéletes ruhát, a hozzá illő cipőt és a megfelelő fátylat még szüksége van egy dologra, ami kiegészíti az egész ruhaegyüttest. Habár nem látszanak a ruha alatt, a melltartó, a fűző és a menyasszonyi ruhához tartozó fehérnemű szépíthetnek, ugyanakkor ronthatnak is az összképen. Fontos tehát, hogy a menyasszony egyéniségéhez tökéletesen illő ruhához, megtaláljuk a tökéletes melltartót és fehérneműt is.

menyasszonyi fehérnemű

A női test természetes íveit, domborulatait kiemelő melltartó, egy stílusosan karcsúsító fűző különbséget tud tenni sziporkázó sikerélmény vagy kényelmetlen megjelenés között. Bármilyen szép és gondosan összeállított ruhakompozíciót tönkretehet, ha látszanak az alsónemű vonalai, ha az idomokhoz nem passzol a melltartó. Ugyanakkor nem szabad elfelednünk azt sem, hogy az a nap, melyen viselni fogjuk, életünk egyik legszebb napja. Fontos, hogy kellemesen és kényelmesen érezzük magunkat, hogy semmi se akadályozzon abban, hogy igazán önfeledten élhessük át a pillanatot.
Egy példa: a helyesen viselt melltartó akár öt centivel is meg tudja emelni a mellet, javítva ezzel a menyasszony testhelyzetét, és növelve a komfortérzetét. A tökéletes menyasszonyi fehérneműnek tehát, nem csak szépnek, hanem kényelmesnek is kell lennie.


És ezeket olvastad már?

Beszéljünk a vőlegényről!

Köszönjük, hogy szeretettek minket!


Mindezek mellett persze van még egy jó oka annak, miért érdemes több időt töltenünk, és nagyobb figyelmet szentelnünk az esküvő napján viselt intim fehérnemű keresésének, mégpedig az, hogy az örömmel töltse el az esküvő éjszakáját, izgalmas meglepetést ajándékozva ezzel az ifjú férjnek, és hatalmas önbizalmat kölcsönözve az arának.

Végezetül egy jó tanács: az esküvői fehérneműt ajánlatos többször is felpróbálni és legalább kétszer viseli a Nagy Nap előtt. Ezt bizony a kényelem érdekében szükséges megtenni. Ne az esküvői szertartás, vagy az azt követő lakodalomban érjenek kellemetlen meglepetések.


Esküvő? Rengeteg hasznos tippünk van. Kövess bennünket a Facebokoon!

Scroll to top