Az igazi szerelem örökké tart

A mai blogbejegyzésben nem adunk hasznos tippeket, hogyan szervezd az esküvődet, vagy mire figyelj oda majd a Nagy Napon. Egyszerűen csak szeretnénk megmutatni nektek valami kedveset.

duplakép

Ez a két fotó egy olyan a párról készült, akik 13 évesen jöttek először össze, majd később felnőttként, ékes bizonyítékát adva annak, hogy a szerelem igen is örök, össze is házasodtak.
Az első képen még egy általános iskolai rendezvényen lassúznak egymással. A gyerekkori fotón látszik, hogy szinte alig érnek egymáshoz. Pedig ha kicsit elidőzünk a tekintetünkkel a lány arcán, könnyen felfedezhetjük rajta a talán már első látásra lángra gyúló, mindent elsöprő szerelem nyomait: az alig észrevehető, bujkáló mosolyt a száj sarkában, a tágra nyílt pupillákat, a riadt őzike tekintetet.


És ezeket olvastad már?

A Star Wars szerelmes párjai

Megvan köztetek a kémia?


Úgy tűnik, a fiú is inkább futna mint maradna. „Annyira féltünk egymástól, hogy alig beszélgettünk. Az egész tánc alatt is talán egy szót szóltunk egymáshoz. Amikor véget ért, mindketten remegve szaladtunk vissza a barátainkhoz” – idézte fel később a fiú. Jeffrey és Alexa akkor kezdtek el járni, amikor egy iskolai szünetben kiderült, hogy titokban mindketten szerelmesek a másikba. Kapcsolatuk az után is tartott, hogy középiskolába mentek, itt azonban hamarosan szakítottak.

Amint azt a fenti fotó is mutatja, mégsem bírták ki sokáig egymás nélkül. Még a gimnáziumban újra összejöttek, az érettségi után pedig úgy döntöttek, hogy soha többé nem hagyják el egymást. A jobboldali képen már az esküvőjükön táncolnak épp. Serdülő korukban egymáshoz se mertek érni. Kellett egy kis idő…

Nem is kívánhatnánk ennél szebbet: sok boldogságot nekik, nektek pedig örökké tartó igeneket. :)


Esküvő? Rengeteg hasznos tippünk van. Kövess bennünket a Facebokoon!

Scroll to top