Különleges évszak – különleges esküvő (1.)

Megérkezett az ősz. Ahogy fokról-fokra fordulnak vörösbe, sárgába majd barnába a falevelek, lassacskán teljes pompájával bontakozik ki előttünk az átmenetek évszaka.

öszi esküvő

Az ősz a maga sejtelmes, mégis színpompás, tündérmesékbe illő hangulatával sok jegyespár szívét rabul ejti, és esküvői szezon ide vagy oda, sok választja a nagy nap időpontjául ezt az évszakot. Elég egy hosszú, romantikus sétát tennetek a Visegrád környéki erdőkben valamelyik közeli hétvégén, hogy megértsétek…

Az őszi esküvő azért is remek ötlet, mert ilyenkor a legszebbek a természet színei. A levelek alkotta szín kavalkád ilyenkor semmi mással sem pótolható, természetes dekorációt szolgáltat a menyegzőhöz. Az őszi faleveleket elnézegetve gazdag színskálából választhatunk: a dekoráció összeállításához: a természetességet sugalló barnától kezdve, az élettel teli narancssárgán át, a ragyogó aranyig.

Őszi hangulatú ültető kártyák, forralt bor, a természet motívumai, levelek és termések,és persze azért, mert hullanak a levelek, még egyáltalán nem kell lemondanunk a virágokról. Az élénksárga, a narancs és a vörös mind lélegzetelállítóan mutatnak a menyasszonyi ruha mellett.

Az esküvői torta díszítésénél is bátran használhatjuk az őszies stílust. Földszíneket alkalmazva a torta igazán ízléses lesz.

Ha pedig ennyi érv nem volna még elég, ne feledjétek: a következő évi esküvői ruha kollekciók mindig ősszel érkeznek meg a szalonokba. Ha szeretnétek már az idei évben jövő évi esküvői ruhában pompázni, válasszatok bátran őszi időpontot a menyegzőre.


Kövess bennünket a Facebookon is! – Visegrádi esküvő

Scroll to top