A férfiak leendő esküvői megjelenéséről sem szabad elfeledkedzni

Van az úgy, hogy a srácok (nem kell nyilván hangsúlyozni, hogy elsősorban a vőlegényen van a hangsúly) alapvetően nem az öltözködésük kifogástalanságáról híresek. Éppen ezért lényeges nagyon, hogy erre már időben kellő figyelmet fordítsunk.


 kids-wedding-intro

Legyen összhang? És elég csak Veled?

Az menyasszonyi ruhához valamilyen formában illeszkednie kell a vőlegény ruhájának is. Ha megvan már, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruha, és legalább 70% körüli elkészültségben tart már a projekt, akkor kezdhetitek összeválogatni párod esküvői szettjét is. Ha nagyon elüt a ruhátok, az nem a modernség, vagy az extravagancia hatását kelti, hanem a szedett-vedettségét. És bár elsősorban a Ti ruhátok kell összhangban legyen, ne feledjétek megtervezni a meghívott, de főként fontos szerepben lévő férfiak számára is lassanként előírni a dress code-ot. Az összhang globálisan az igazi. ;)

Szigor, vagy megengedő hozzáállás?

Nem kell, hogy a vendégek férfi ága több tízezres ruhavásárlási dömpingbe legyen kénytelen kezdeni, ha szeretne a vendéglistán maradni, ellenben egész bátran megszabhatjátok a minimum elvárásokat (pl. domináns a zöld, vagy kizáró szín a piros és annak mindne árnyalata). Nem árt tisztázni mindezt, és különösebben magyarázkodni sem szükséges, elég szépen kérni, és elég ezt az időben kiküldött meghívó megfelelő sorai közt elhelyezni. Ez a ruha-kérdés olyan dolog, amiről nem feltétlen baj, ha ezúttal nem a férfi dönt. Sőt!

 

Scroll to top