Az őszi esküvők világából (2.)

Valóban igaz, hogy talán a leghangulatosabb esküvők kerülnek megszervezésre ebben az időszakban, hiszen bár nem könnyű az időjárással, ám az ősz világa annyira belsővé teszi a közös nagy ünnepet, hogy kárpótol minden viszontagságért.


Esőhelyszínnel persze kalkulálni kell. Emiatt is javasoljuk, hogy olyan hibrid megoldások mellett döntsetek végül, melyek segítségével harmonikusan keverhetőek az esküvő szabatéri és beltéri elemei.
Maga a ceremónia egy kora délutáni időpontban például nagyszerűen szervezhető szabadtérre, ahol az őszi falevelek, a szép, mély tónusú fények mind-mind rengeteget tehetnek hozzá pluszban a teljességhez.
Persze számolni kell vele, hogy korábban kezd el lehűlni a levegő, korábban is sötétedik. Jó tehát, ha a vacsora és a lagzi már beltérre kerül.

Persze annak ellenére is lehet még továbbra is élvezni az ősz hangulatait, hogy beköltöztünk. Könnyedén kialakítható egy félig fedett, kinti plusz hely is, ahová a násznép kedve szerint ki-ki sétálhat kicsit bentről, ám ha olyan beltéri lehetőséget választunk, amely helyszín szép nagy ablakok segítségével biztosít kitekintést a környezetre (a környezet pedig akár szép fákkal, erdős-parkos elemekkel tarkított), úgy élvezhetjük az ősz adottságait, hogy közben a negatívumaival nem kell számolnunk. Ilyen lehetőséget kínál Visegrádon a Renaissance Étterem, melynek hatalmas ablakainak egy része a Dunára, egy másik része a Görgei-lépcsőre néz, míg belső termének ólomüvegei gyönyörűen eresztik át a finom őszi fényeket. Ráadásul számos visegrádi szabadtéri ceremónia helyszín is a közelében van, gondoljunk akár csak a Fellegvárra, vagy a közeli erdő Dunakanyanyarra néző tisztásaira…

Scroll to top