A Sirály – Az ország egyik kedvenc esküvő helyszíne

Az elmúlt évtizedekben több ezer nagyszabású esküvő került megszervezésre Visegrád kultikus éttermében, a Sirály Étteremben, így egy biztos: ha minden tekintetben szeretnétek a professzionalitásra törekedni, aligha választhatnátok jobb helyszínt, bárhol az országban.


A 80 fős esküvőktől egészen az 250 fős hatalmas rendezvényekig a Sirály minden igényhez tökéltesen tud alkalamazkodni. Rengetegféle bővítési, nyitási, átalakítási lehetőség adott, így valóban az kívánt igényekre szabható a terek felhasználása, arról nem is beszélve, hogy akár az esküvőszervezés teljes egészét átvállalja a hely a dekorációtól a zenekar megbízásáig. Ha szeretnétek, együttműködhetünk a legapróbb részletekig, ha úgy kívánjátok, hátradőlhettek, s a Sirály csapatára bízhatjátok a nagy nagy megszervezését.

Az épület légtechnikája olyan megoldásokkal került kialakításra, hogy a téli esküvők esetén sem a benti hűvőstől, sem a benti oxigénhiánytól nem kell tartani, még nagyon komoly létszám függvényében sem.

Mivel a Sirály a Hotel Visegrád saját éttermeként funkcionál, így adja magát a lehetőség a vendégek közvetlen elszállásolására is, ezen felül természetesen kisbuszos transzfer lehetőségeket is kínál az étterem, akár több turnusban is, egyénileg kiválasztott indulási időkkel és célállomásokkal.

 

Érdekel a visegrádi Siráy Éttrem részletes ajánlata? Kattints ide!

Scroll to top