Egy télen-nyáron kiváló esküvői helyszín Visegrádon

A 2013-ban épült, azóta Visegrád fontos turisztikai origójává lett Palotaház egy olyan, többfunkciós épületegyüttes, mely többek között kisebb létszámú esküvők teljes körű helyszíneként is működik komoly sikerekkel, idestova 9 éve. 


A Palotaházat elsősorban a manapság egyre jellemzőbb kisebb létszámú, 50-60 fős esküvők lebonyolítására ajánljuk jó szívvel, nagyjából egy ilyen méretű násznép fér el kényelmesen az akár egyetlen asztalosra is kialakítható galérián. Persze a nagyteremben is megoldható az ültetés, de a hatalmas terem enteriőrje szinte adja magát egy olyan elosztásra, melyben odafent lehet leülni, a nagyterem pedig tánctérként tud funkcionálni.

Az ételek felszolgálása a hely adottságainak köszönhetően kétféle módo is megvalósítható. A hagyományos felszolgálásos forma mellett választhatjátok a főételek és desszertek látványkonyhából töténő kínálásának lehetőségét is, melyre a hely saját látványkonyhája pazar opciókat tartogat 15 féle készétellel, valamint grillezett és rántott finomságokkal.

Kattints ide, ha kíváncsi vagy a visegrádi Palotaház részletes esküvői ajánlataira és választható menüsoraira!  

 

Scroll to top