2019 legfontosabb esküvői trendjei? (2. rész)

Folytatódik a 2019-es esküvői trendeket összefoglaló sorozatunk!

wedding

Ahogy közeledik az év vége, sokan már a 2019-es naptárukat kezdik teleírni, és közülük minden bizonnyal a házasodni készülők a legszorgosabbak, hiszen jól tudják, hogy az esküvőszervezést nem lehet elég korán kezdeni. HA pedig így áll a helyzet, érdemes végigböngészni a jövő évi trendeket. Második rész.

Fényűző torták

Míg 2019-ben a menyasszonyi ruhát a visszafogottság jellemzi majd, addig a torták terén nem ez dominál majd. A divatszakértők ezt a trendet is Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéből vezetik le, és fényűző, rendkívül kidolgozott, egyedi monogramokkal ellátott tortákat vizionálnak a következő évre.

Háromrészes öltönyök

Míg az elmúlt években a lazaság jellemezte a vőlegények öltözékét, amelyben olykor-olykor egy tornacipő vagy egy meglazított nyakkendő is elfért, jövőre itt is a klasszikusokhoz való visszatérést tapasztalhatunk. Ennek kulcsfontosságú eleme a háromrészes öltöny, melynek mellényrésze rendkívül változatos „kiegészítőként” is felfogható, rajta keresztül ugyanis remekül lehet kísérletezni a különböző színekkel és mintázatokkal.

Környezettudatos esküvők

Ahogy korábban már részletesen írtunk róla, a környezettudatosság a jelenkori esküvők egyik legdominánsabb trendje, amely nem csak a díszítésről szól (növényi minták, szabadtér, zöld színek), hanem sokkal inkább a szervezés tudatosságában nyilvánul meg (hulladékcsökkentés, organikus összetevők, helyi alapanyagok előtérbe helyezése).


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is!

Scroll to top