2019 legfontosabb esküvői trendjei? (1. rész)

Jövőre szervezed az esküvődet? Akkor nézd végig az általunk összegyűjtött jövő évi esküvői trendeket.

corall

Akár a divatnál vagy a zenénél, az esküvő esetében is léteznek éves trendek. Idén olyan ízléshullámokról számoltunk be, mint a vintage vagy az ezredfordulós esküvő (de gondolhatunk akár az avokádós lánykérés őrületére is), és most az év vége felé közeledve átnyújtunk nektek egy csokrot a 2019-es trendekről is.

Korall színek

A Pantone már közzétette, hogy 2019 színe a korallvörös lesz, amelyről azt írják: „élénk és életigenlő narancs egy kis arany felhanggal”. Ennek fényében érdemes az esküvőszervezőkkel egyeztetni arról, hogy milyen virágokkal vagy dekorációs elemekkel érdemes készülni egy igazán trendi esküvőhöz. Ugyanúgy, az esküvői szettünket is feldobhatjuk egy korallszínű sállal, cipővel vagy egyéb kiegészítővel.

Visszatérés a klasszikusokhoz

A klasszikus formák és stílusok szerelmesei örülhetnek, mert az előrejelzések szerint 2019-ben az esküvői ruhák szabása terén visszatérünk a klasszikus vonalvezetéshez. Ennek a fordulatnak a kulcsszereplője Meghan Markle, akinek testre szabott, mindenféle extra díszítéstől mentes öltözéke sokakakat fog megihletni jövőre.

Beltéri zöld

A fenntarthatóság az esküvőszervezésbe is betört, amint arról előzős sorozatunkban írtunk. A természet szeretetének megjelenítése a jövő évi esküvőkre is jellemző lesz: a növényzet minél koordinálatlanabb, minél vadabb esztétikája dominál majd.


Kövess bennünket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top