2019 legfontosabb esküvői trendjei (3. rész)

Folytatódik a 2019-es esküvői trendeket összefoglaló sorozatunk!


drones

Tavaly év végén elkezdtük összeszedni nektek az év legfontosabb esküvői trendjeit. 2019 azóta már beköszöntött, de a várható esküvői trendek száma nem csökkent, úgyhogy mi is folytatjuk sorozatunkat, ezúttal a technikai trendekre koncentrálva!

Repülő kamerák

Drónok, drónok mindenhol! A YouTube aranykorában minden a videózásról szól, és ez alól az esküvői ceremóniák sem képeznek kivételt. 2019 legfontosabb esküvőket érintő technikai újítása nagy valószínűséggel a reptethető drónkamerák elszaporodása lesz: ezek nemcsak olyan technikai kütyükként jelenhetnek meg, amelyekkel felvághatunk a vendégek előtt, de lélegzetelállító felvételeket is készíthetünk, amelyek nemcsak az embereket, de helyszínt is méltó módon megörökíthetik.

Fényvetítés

Egy másik, az elmúlt években egyre divatosabb technikai trend a különböző épületekre történő fénydekoráció vetítése. Ez a rendkívül változatosan kihasználható dekorációs ötlet nemcsak varázslatossá teheti például a szabadtéri esküvők estéit, de használatával a fenntarthatóság oltárán is áldozunk, hiszen jelentősen kevesebb hulladékot termelünk egy egyszerű vetítővel, mint számtalan tárgyi dekorációs elem felhalmozásával.

Offline esküvők

Tavaly számos cikkünkben emlegettük a különböző online esküvői szokásokat: a Facebook és Instagram élő közvetítéseit, az egyedi esküvős hashtageket és társaikat. Úgy tűnik, a trend idénre kezd lecsengeni, ugyanis a közösségi médiába belefásult párok a folyamatos közvetítés ellen lépnek fel: egyre gyakoribbak az esküvők, ahol szándékosan nincs a vendégek számára elérhető wifi, és külön kérik a telefonok teljes kikapcsolását. A megosztások helyett 2019-et inkább a megélés fogja jellemezni.


Kövess minket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top