2019 legfontosabb esküvői trendjei? (4. rész)

A 2019-es esküvői trendeket összefoglaló sorozatunk utolsó részét osztjuk meg veletek!

116

A divat és a trendek változnak és ingadoznak, hiszen ez a természetük. Az esküvői trendek kapcsán azonban érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb esetben az új trendek nem leváltják, hanem kiegészítik, bővítik az előző évi újításokat. Éppen ezért mi is lelkesen nézünk az új év elébe, hogy megláthassuk, mivel rukkol elő 2019!

Rizs helyett konfetti

Az elmúlt év esküvői instagram posztjai között böngészve egyre gyakoribb jelenség, hogy az esketőhelyről kilépő párt nem a hagyományos rizsszórás fogadja, hanem a színes konfettik áradata. Ha van esküvői trend, amely különösen instakonpatibilis, akkor az ez…

Gazdag növénydíszek az asztalokon

Már írtunk korábban arról, hogy az idei esküvőkön dominálni fognak a beltérben is gazdagon alkalmazott zöld növényi díszek. A „hozzuk be a természetet” jelenség egyik oldalhajtásaként 2019-ben egyre gyakrabban találkozhatunk olyan asztalokkal, amelyeket véges-végig telerakott zöld növények ékítenek majd.

Tiarák

Talán a tavalyi királyi esküvő hatása, hogy számos menyasszony úgy akarja kifejezni, hogy élete nagy napján igazi hercegnőnek érzi magát, hogy fátyol vagy virágdísz helyett tiarát helyez a hajkoronájára – ami persze nem jelenti azt, hogy a tiarát ne lehetne feldobni egy fátyol-vagy virágkiegészítővel!


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is! 

Scroll to top