Visegrád, az esküvők városa

Nem lehet véletlen, hogy évről évre annyi pár választja a Nagy Nap helyszínéül gyönyörű kisvárosunkat.


Nem túlzás kijelenteni, hogy Visegrád Európa egyik legszebb vidékének, a Dunakanyarnak ékeként minden magyar ember számára jelent valami varázslatosat: királyok, hercegnők, nagy történelmi korok emléke, és persze egykori kirándulások, erdei séták mementója. Olyan hely, ahová visszahúz a szív.
Hát persze, hogy oly sokan gondolnak úgy Visegrádra, mint leendő esküvőjük tökéletes színhelyére. Annak idején mi is ezt az igényt felismerve indítottuk útjára a Visegrádi Esküvőt, s akkor talán nem is gondoltuk még, hogy valóban ilyen hatalmas lesz az igény minderre.

Ez a kis ékszerdoboz egyszerre jelenti a Duna és a Pilis világát, s egyszerre hordozza magán a történelmi múlt középkori lenyomatait, így e hármas metszetében adja végül az eszenciáját a meghittségnek, a romantikának és az emlékeknek.

Olyan helyszínekre szevezhettek itt ceremóniát, mint a Salamon-torony, Mátyás király egykori palotája, vagy épp a híres Fellegvár, s többek között olyan éttermekben tarthatjátok meg a lakodalmat, mint a legendás Sirály, vagy a reneszánsz hangulatával hívogató Renaissance Étterem.
A kilátás, a hangulat, a professzionális szervezés lehetőségei mind-mind magyarázzák, hogy miért választja annyi pár Visegrádot. De az igazi választ Ti magatok adhatjátok meg a kérdésre, ha eltöltötök városunkban, kettesben egy romantikus napot a helyszínkeresés időszakában…

Scroll to top