Visegrádi ceremónia helyszínek: A Renaissance Étterem Panoráma terasza

Egy tökéletes esküvő legfontosabb elemei közül is kiemelkedik a ceremónia helyszíne. 


Egy ceremóniahelyszín akkor lesz igazi befutó, ha egyszerre teljesíti mindezen kritériumokat: mindkettőtöknek valóban tetszik, magában hordozza az esetleges rossz időre vonatkozó alternatív opciókat szabadtéri helyszín esetén), megoldható a násznép vacsora-helyszínre történő szállítása, illetve az egyik leglényegesebb kritérium: befogadóképessége is megfelelő Számotokra.

Ceremónia helyszíneink közül az egyik legnépszerűbb, mely jó időben, tehát tavasztól őszig ideális, a visegrádi Renaissance Étterem Panoráma terme előtt található Panoráma terasz. Innen gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, valamint felfelé a Salamon-toronyra és a Várhegyre is. Befogadóképessége 50 fő.
Szépsége mellett praktikus okokból is nagyon jó választás, ha a vacsora a Renaissance Étteremben lesz, hiszen így nem szükséges a násznép számára a két helyszín között megoldani az utazást. Mivel a Renaissance Étterem saját parkolóján felül is rendelkezésre áll a környéken számos parkolási lehetőség nagyjából 200 méteren belül, így ezzel kapcsolatban sincs további teendő.

A részletek kapcsán kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken található elérhetőségeinken:

Visegrádi Esküvő

 

 

Scroll to top