Visegrád, az esküvők városa

Szemet gyönyörködtető történelmi örökségein túl Visegrád számos kiváló esküvőhelyszínt kínál még Nektek. Bejegyzésünk mai részében éppen ezekről lesz szó.

hotel visegrád
A Hotel Visegrád két szárnya az udvarról nézve.

Visegrád minden évszakban gyönyörű. Az érintetlen természet által körbeölelt Dunakanyar látványa, a hegytetőkről nyíló panoráma, vagy akár az osztályon felüli szállodai szolgáltatás is elég okot adhat arra, hogy Visegrádot válasszátok menyegzőtök helyszínéül.

„Városháza-templomi helyszín” kettőséhez szokott füleinknek furcsának tűnhet a gondolat, hogy egy szálloda dísztermébe szervezzük az esküvőnket. Pedig ha kicsit belegondolunk, rengeteg előnye van egy ilyen döntésnek.
Ellentétben a polgármesteri hivatal vagy még inkább egy templom belső terével a szálloda vagy az étterem dísztermét úgy díszíthetitek fel, ahogy csak fantáziátok engedi. Ráadásul a személyzet, akik már rengeteg esküvőn segédkeztek, egész biztosan szolgálnak majd hasznos ötletekkel.

Némely szállodák, éttermek, mint például a Hotel Visegrád, vagy a legendás Sirály Étterem úgy alakították ki belső terüket, hogy az akár egy lakodalommal egybekötött menyegző kiszolgálására is alkalmas legyen. Befogadó kapacitásuk 80 és 150 fő között mozog. Mindemellett sokévi tapasztalattal a hátuk mögött, kifejezetten esküvőkhöz szabott menüvel és szolgáltatáscsomaggal is rendelkeznek.

A rugalmasság mellett a szállodai díszterembe szervezett esküvők egyik legnagyobb előnye, hogy ezzel egy csapásra megoldhattok minden logisztikai problémát, a szállás, a különböző helyszínek közti közlekedés problémáját, hogy csak néhányat említsünk.

Tekintve, hogy a magas színvonalú szolgáltatást nyújtó Hotel Visegrád tulajdonképpen wellness szálloda, a festői környezet, és az esküvői izgalmakat követő teljes kikapcsolódás maximálisan garantált.
Még egy jó ok arra, hogy miért Visegrádon, az esküvők városában keljetek egybe.


Scroll to top