Színskála esküvői ruha választásához (2. rész)

Alabástrom? Elefántcsont? Pezsgő? Segítünk eligazodni az esküvő fehér árnyalataiban!

Milyen színű az esküvői ruha? A válasz mi sem egyszerűbb: természetesen fehér. A blog olvasói azonban tudják, hogy nálunk az ilyen egyértelmű válaszokról is kiderül, hogy sokkal összetettebbek tudnak lenni. Mutatjuk tehát, hogy hányféle válasz (és választás) áll még rendelkezésre esküvői ruha választáskor:

Pezsgőszín

pezsgo

A pezsgőszínű esküvői ruha a könnyed kifinomultság árnyalata. A nem mindennapi választás remekül illik a sötétebb bőr- és hajszínhez, ahogy az őszi tematikához is nagyszerű választás. Fémek tekintetében inkább az arannyal és a fehérarannyal harmonizál.

Patyolat

patyolat

Ha a legfehérebb fehér árnyalatával akarjuk elkápráztatni a vendégseregünket, akkor az extrán kifehérített patyolat árnyalatot válasszuk. Ez remek választás téli tematikához, ahol a fehér bőrű, világos szemű ara igazi hókirálynővé válhat, de meglepő módon a sötét bőrrel párosítva is nagyon letisztult, modern megjelenést érhetünk el vele. Semlegessége miatt minden fémmel jól társítható.

Alabástrom

alabastrom

Ez a gazdag és krémes színárnyalat minden bőrtípushoz megfelelő választás. Ha bársonyos szaténból készíttetjük, akkor azzal az alabástrom már-már szobrászati rétegeit hangsúlyozzuk, ezen kívül remekül passzol a gyöngy alapú díszítéshez.


Kövess bennünket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top