Színskála esküvői ruha választásához (1. rész)

Nem csak a szürkének, de a fehérnek is van harminc árnyalata! Új bejegyzéseinkben ezek között segítünk eligazodni!

Előző heti cikkeinkben belekóstoltunk a fémkiegészítők és ruhák illeszkedésének témájába. Ekkor szóba került, hogy hányféle színárnyalata van az esküvői ruha fehérjének. Mivel ez egy összetett téma, idejét éreztük, hogy darabjaira szedjük nektek!

Elefántcsontszín

Ez a kortalan árnyalat jól passzol a régimódi, vintage dizájnhoz, legyen szó az esküvő tematikájáról vagy a ruhák szabásáról. Az elefántcsontszínhez remekül passzol a fehérarany és a gyöngy, mivel azonban nem olyan patyolatfehér, mint más árnyalatok, a sárga aranyat is jól viseli.

elefantcsont

 

Gyémántfehér

A gyémántfehér átmenetet képez a tiszta fehér és az elefántcsontfehér színárnyalatok között. Ez az árnyalat az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb választása az arák körében, hiszen olyan, mintha határozott döntés helyett mindkét árnyalat pozitív tulajdonságát birtokolná. Ennek eredményeképpen nyugodtan párosítható a legtöbb fémmel.

gyemant

Világos arany

Az igazán fényűző esküvők árnyalata az aranyba hajló fehér, amely különösen jól mutat az őszi esküvőkön. Meleg színhatása miatt könnyen párosítható szatén sálakkal, ugyanúgy, ahogy a mélyebb színű virágcsokrok is ragyogni fognak mellette.

arany


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is! Látogass el Visegrádra!

Scroll to top