Szerelmi vallomás egy esztendőn át

Elbűvölően kedves és ötletes videóval lepte meg vőlegényét egy fiatal menyasszony esküvőjük napján. Az immár 300 ezernél is több megtekintéssel büszkélkedő kisfilm olyan bájos, hogy szinte lehetetlen könnycseppek nélkül végignézni. A kommentelők közt marcona arcú férfiak vallják be derekasan, hogy ezúttal bizony ők is elpityeredtek.

eskuvo_eskuvoi-tippek

Drága Nyuszim! Az 5. évfordulónkon eldöntöttem, hogy készítek Neked egy meglepetést az esküvőnkre.
Ezzel bizonyítom, hogy az év minden napján fontos számomra, hogy örömet szerezzek Neked!” – kezdi párjának szánt üzenetét Bagyin Melinda, aki egy esztendőn át az év minden napján készített magáról egy felvételt, így mesélve el füzetlapokra írva megismerkedésük majd szerelmük történetét általános iskolás koruktól egészen az esküvő napjáig. A videó persze nemcsak történetmesélésből áll, hanem át- és átszövik Melinda érzései, egyre növekvő szerelme jövendőbeli férje iránt, a történet végén pedig ott a Nagy Vallomás, az az egyetlen szó mellyel mindez átfogható…

Kattints ide és nézd meg Melinda videóját!

Habár a videó itt véget ér, a fiatal pár közös élete még csak az elején jár, s a méltán népszerű felvételnek köszönhetően számtalan jókívánsággal indulhatnak útnak.

A kisfilm magáért beszélő bájosságán és kreativitásán túl, legnagyobb értéke talán épp az elkészítés módjában rejlik, abban a következetességben, ahogy az esküvőjét váró fiatal menyasszony titokban nap mint nap szerelmet vall élete párjának.
A „forgatókönyv” pedig új szereplőkkel és új történettel újra és újra leforgatható, az üzenet ugyanaz marad.

Hölgyeim és Uraim, a lecke fel van adva. Legyetek kreatívak és mutassátok ki szerelmeteket szívetek választottjának!


Tetszett a cikkünk? Olvasnál még hasonló írásokat? Kövess bennünket a Facebookon is!

Scroll to top