Milliárdos esküvő: egy valóra vált álom. De mi a lényeg valójában?

Soha nem látott pompa közepette vehette feleségül tavasszal 20 éves menyasszonyát Said, Mihail Gucerijev kazah olajmágnás fia. A ceremóniát követő lakodalmi fogadáson fellépő hírességek névsora pedig egyenesen ámulatba ejtő.

A mennyegzőt a rendkívül előkelőnek számító moszkvai Safia étteremben tartották, ahol többek közt olyan világsztárok szórakoztatták a násznépet, mint Sting, Enrique Iglesias és Jennifer Lopez.
Sőt, ha hihetünk a
pletykáknak, állítólag a szintén meghívott Beyonce és Elton John is elénekelt egy-egy dalt az ifjú pár kedvéért.

milliardos-eskuvo-intim

Mihail Gucerijev, a vőlegény édesapja bizony jócskán a zsebébe nyúlt, hogy örömet okozzon Saidnak és újdonsült menyének, Kagyijának, és tény, hogy az este felejthetetlennek bizonyult.
A ceremóniát természetesen nyomon követte a média is. A Forbes magazin például minden idők legdrágább esküvőjeként tartja számon. Az ifjú pár pedig bizonyára nagyon boldognak érezhette magát az 1 milliárd dollárba(!) kerülő lagzin.

Íme néhány apró részlet a kivitelezésről: Így néz ki egy milliárdos esküvő.


Ezeket olvastad már?

Egy friss királyi esküvő magyar szálakkal

Már házasodhattok Júlia erkélyén is


A falakat a padlótól a mennyezetig vörös és rózsaszín élővirággal borították.
A vendégek külön erre a célra bérelt Rolls Royce limuzinokon érkezhettek az esküvőre.
A ceremóniára látogató hírességek persze nem ingyen emelték személyükkel az est fényét.
Jennifer Lopez gázsija például több mint 1 millió dollárra rúgott, emellett utazási és egyéb költségeit is állták. Ahhoz hogy mind a 600 vendégnek jusson egy-egy szelet az esküvői tortából, Gucerijevék egy grandiózus, 8 emeletes rózsaszín rózsákkal díszített tortát készíttettek, mely mint önálló műalkotás az est egyik legfőbb látványossága lett.

Kagyija, a fogorvosnak tanuló ara egy hihetetlenül szép Elie Saab tervezte menyasszonyi ruhában és egy káprázatos, 12 kilogrammot nyomó gyémántokkal kirakott tiarában mondhatta ki a boldogító igent.

milliardos-eskuvo

Nos igen, így is meg lehet szervezni egy esküvőt.
Azért ne feledjétek, az est legszebben csillogó ékköve mégiscsak a szerelmetek.
Ez a nap a tiétek, mosolygó szemű szüleiteké, szeretteiteké, akik együtt örülnek veletek, s ha mindannyian együtt vagytok, esküvőtök már csakis tökéletes lehet. És még csak feltétlen szükség sincs 1 milliárd dollárra!


Olvass még több izgalmas esküvői sztorit és érdekességet Facebook oldalunkon is!

Scroll to top