Megvan az esküvő dátuma? Máris küldjétek ki a meghívókat!

Közeleg a nyár, egymást érik majd az esküvők, szinte mindennél fontosabb az esküvő érdekében, hogy a leendő meghívottak mihamarabb megkapják hivatalos meghívójukat az esküvőtőkre.


Van egy alapszabály, amit minden párnak egész egyszerűen muszáj betartania, mert ezen akár az egész esküvő alaphangulata áll, vagy bukik: időben értesüljön minden meghívott a dátumról, méghozzá hivatalosan! És nem elég egy üzenet, nem elég egy telefon, nem elég egy calendar-megosztás, még akkor sem, ha ma már teljesne bevett szokás ilyen módon tisztázni a dátumokat.

Egyrészt itt van a gesztus kérdéskör, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az esküvői meghívó átadása már része a folyamatnak, azzal veszi kezdetét hivatalosan is az esküvő, hangozzék ez bár akármilyen furcsán is. Másrészről pedig annak ténye, hogy csak az tud eljönni, akit nem hívtak meg másik esküvőre már korábban, vagy aki nem szervezte még le nyaralását, utazását a nyári időszakra.

Legyetek gyorsan, precízek és hatékonyan ebben a témakörben, akár kissé lönyörtelenül is önmagatokkal. Hidd el, a határozottság és a gyors reagálás ebben a témakörben elmondhatatlanul meghálálja magát, mire eljön a Nagy Nap.

Scroll to top