Szabadtéri ceremónia helyszínek Visegrádon – Renaissance Étterem, Panoráma Terasz

A Királyi Palota és a Salamon-torony után most szeretnénk bemutatni még egy kiemelten népszerű szabadtéri ceremónia helyszínt Visegrádról. Ez pedig nem más, mint talán a leghíresebb helyi étterem gyönyörű terasza.


A Renaissance Éttermet valószínűleg Neked sem kell bemutatni, ha akár csak egy nagyon kicsit is ismerős vagy Visegrádon. A ország egyik legizgalmasabb, történelmi múltat idéző (jelen esetben természetesen a középkort, annak is az utolsó időszakát) éttermének terasza, a Panoráma Terasz egyenesen a Dunára néz, míg fentről a Salamon-torony tekint le ránk, valamint a hegy legtetejéről sejteti magát a Fellegvár is.

Az 50 fős befogadóképességgel rendelkező ceremónia helyszínt elsősorban azoknak ajánljuk, akik kisebb létszám ellenére is szeretnének örökemlékű helyet maguknak, ahová nem utolsó sorban bármikor vissa lehet járni (akár házassági évfordulót ünnepelni is). A legnagyobb előnyt azok a párok élvezik (és persze násznépük), akiknek lagzija a ceremóniát követően a Rensissance Étteremben lesz, hiszen így egy helyen mindne megtörténik, a minőség pedig minden létező tekintetben felső kategóriás, úgy a panorámára, mint  kiszolgálásra, a megközelíthetőségre és a hely kapcsolódó tapasztalataira nézve.

Scroll to top