Hotel Visegrád – Az exkluzív esküvőhelyszín

Visegrád bővelkedik jobbnál jobb esküvőhelyszínekben, azon párok számára azonban, akik exkluzivitásra vágynak, a Hotel Visegrád lehet az egyik a legtökéletesebb választás.


Kezdjük is mindjárt azzal, hogy a szálloda egyben tartalmazza az összes helyszínt és szolgáltatási egységet/elemet, mely egy esküvő tekintetében elengedhetetlen lehet. Ceremónia helyszínt ad, a vacsora, a lagzi számára is magas minőségben biztosít termeket a legváltozatosabb igényekhez igazodva, valamint a násznép elszállásolását is négycsillagos kategóriában tudja garantálni. Sőt! Nászéjszakás lakosztályt is választhat magának helyben az ifjú pár.

Nagy előnye még a Hotel Visegrádnak, mint esküvői helyszínszolgáltató, hogy amennyiben például a ceremóniát valamely egyéb visegrádi ponton szeretnétek megszervezni, segít a vendégek szálításában (számos személyszállító busszal rendelkezik a hotel), ezen a téren is rendkívül rugalmas. Sőt! Akár egyéb fúziókat is bátran elképzelhettek. Például: ceremónai a Királyi Palotában, aztán vacsora és lakodalom a Renaissance Étteremben, majd szálláslehetőség a Hotel Visegrádban.

Keressétek bátran a helyszín és érdeklődjetek, meséljetek elképzeléseitekről:

Hotel Visegrád

Scroll to top