Esküvő a Dunakanyarban

Visegrád, a Pilis, a Dunakanyar szíve lebilincselő környezetével, s a fővárostól való mindeössze 40 perces autós távolságával nem véletlenül oly népszerű az esküvők világában. 


Kezdjük magával a látvánnyal. Az erdő és a Duna közvetlen közelsége teszi igazán különlegessé vidékünket. Az ebben rejlő lehetőségeket már évszázadokkal korábban felfedezték az emberek, mondjuk így, nem csupán technikai, de pihenési, szabadidő-töltési tekintetben is. Amikor a 20. század elején megindult a túrázás hazánkban is, hamar központi helyet nyert a túrázók világában a Pilis és környezete, ezek közül is elsősorban a Dunakanyar. Ennek okai között meg kell említsük a mai napig kiváló hajós közlekedést is, melynek köszönhetően akár közvetlenül hajóval is érkezhetünk Visegrádra, s csupán negyed óra, hús perc sétát követően máris fent vagyunk az erdőben, ha úgy kívánjuk. Természetes, hogy mindennek hatására szép lassan panziók, éttermek, pihenőhelyek létesültek a legszebb panorámával rendelkező pontokon, mindez pedig csak professzionalizálódott a rendszerváltást követően. Így vált a környék az ifjú párok egyik nagy kedvencévé is.

Egy dunakanyari esküvőhöz nem kell messzire menni a fővárostól, ugyanakkor szállást is bőséggel találunk a násznép számára a félpanziós opcióktól egészen az exkluzív lehetőségekig. Éttermek, hotelek egész sora várja felkészülten a párok jelentkezését, teljes catering-rendezvény-szállás biztosításának garanciájával.

Visegrád

Scroll to top