10 ok, amiért nincs párja egy visegrádi esküvőnek (1.rész)

Nem vagyunk könnyű helyzetben, amikor ki kell válasszunk a számtalanból 10 olyan nyomós okot, amiért minden ifjú párnak csak ajánlani tudjuk városunkat. Azért mégiscsak teszünk egy próbát két epizódban. :)

Nagyon közel a főváros

Ez azok számára nem különösebben érdekes, akik a környékről érkeznek, ők sokszor már a jegyesség első napjaiban tudják, hogy bennünket választanak majd. Azonban rengeteg pár megkeresése érkezik felénk Budapestről. A város autóval csupán 40 perc távolságra van. Ez a teljes násznép számára döntő erejű előny az esetek túlnyomó részében egy budapesti pár esküvőjét tekintve.

Világhírű nevezetességek tárháza

Páratlan ceremónia helyszínekben bizony bővelkedünk. Ott a Fellegvár, a Salamon-torony, a Királyi Palota, vagy épp a Pilis olyan helyi szépségei, mint mondjuk az Apátkúti völgy, annak gyönyörű vadászházával…

Professzionális catering

Városunk számos kiváló szolgáltatóval bír az esküvőszervezés terén. Nem szeretnénk egy pillanatig sem állítani, hogy csupán a Visegrádi Esküvő az egyetlen. Mindeki megtalálja a maga ízlésének, elképzelésének megfelelő lehetőséget.  Az azonban igaz, hogy nálunk lehet a leginkább személyre szabni az esküvőt, hiszen több évtizede foglalkozik már csapatunk ezzel a megtisztelő feladattal, s olyan szereplők tartoznak saját portfóliónkba, mint a Hotel Visegrád, a Sirály Étterem, vagy épp a Renaissance Étterem.

„Évszakálló” lehetőségek

Visegrád minden évszakban hoz valami újat, valami lenyűgözőt. Ám nem csupán a szabadtéri esküvők terén kínál ezáltal egyedülálló lehetőségeket. Egy téli esküvő ugyanúgy megszervezhető nálunk csodás környezetben, a történelmi szépségek között, akárcsak nyáron az erdő szélén, vagy épp az őszi lombhulláskor, a tavaszi virágzások csúcsán.

Egy hely, ami mindenkiben felébreszt egy régi emléket

Alig akad olyan ember hazánkban, akinek ne lenne legalább egy régi szép, emlékezetes élménye Visegrádról, a Dunakanyarról. Ennek ténye hatalmas erővel bír, elsősorban persze az ifjú pár lelkét vizsgálva, de semmiképpen sem utolsó sorban a meghívottak élményeinek felidézésében. Mindekinek van egy saját Visegrádja, ez pedig alapjaiban határozza meg az esküvő hangulatát.

Scroll to top