10 ok, amiért nincs párja egy Visegrádi esküvőnek (2.rész)

Amint azt az első részben már bevallottuk, talán a végtelenségig tudnánk sorolni, hogy mi minden miatt érezzük a legjobb választásnak a Nagy Napra Visegrádot. Ötöt már említettünk, most következzék újabb öt.

Barátságos környezet

Visegrád valóban olyan aprócska, mint amilyennek elsőre látod. Lakosságának száma nem éri el a 2000-et, s lakott területe széltében is bejárható 30 perc sétával. Egy igazi kis ékszerdoboz, ahol barátságosak az emberek, s a fővároshoz lévő közelség ilyen tekintetben egy cseppet sem érzékelhető.

Itt van nekünk a Duna

A Duna egyszerre jelent romantikus hangulatot, partja káprázatos fotóhelyszíneket, ám egyúttal ceremóniahelyszínt is. Nálunk annak sincs akadálya, hogy akár a Duna habjain keljen egybe az ifjú pár.

Bárhonnan bárhová

A Visegrádi Esküvő lehetőséget nyújt számotokra arra is, hogy a településen belüli vendégmozgást ne kelljen bonyolult logisztikai csavarokkal megoldanotok. Buszainkkal tulajdonképpen bármekkora létszámú násznépet gond nélkül, gyorsan eljuttatunk a ceremónia helyszínéről a lagzi helyszínére, a templomtól az étterembe, stb-stb. Azért vagyunk, hogy Nektek csak a lényegre kelljen koncentrálnotok.

Maradjatok még egy kicsit…

Az esküvő utáni 1-2 napot is bátran eltölthetitek városunkban, hiszen szálláslehetőségekben kiemelkedően bővelkedünk, amiképpen programokban is. A Hotel Visegrád indoor és outdoor programkínálata például egyedülálló az egész Dunakanyarban. Nem fogtok unatkozni, s nincs rá szükség, hogy azonnal hazainduljatok. Pihenjetek meg nálunk egy kicsit.

Elég csak magatokra koncentrálni

Hiszen mi mindent elintézünk. Ezért hoztuk létre a Visegrádi Esküvő csapatát. Minden terhet leveszünk a vállatokról, hogy a Nagy Nap valóban az lehessen, aminek lennie kell.

Scroll to top