Esküvő Visegrádon – Sirály Étterem

A Sirály valódi fogalom a Dunakanyarban, ha esküvőről van szó…


Bár a Sirály Étterem ma már a Hotel Visegrád saját éttermeként, mint a szálloda része üzemel, eredetileg a Sirály volt a kiindulási alap. A családi vállalkozás a rendszerváltás körül kezdte meg a működését, ám már korábban is üzemelt szolgáltatóhely ugyanitt. Zeller Tibor emberfeletti energiákat mozgósítva tette szép lassan haladva, évről évre egyre népszerűbb hellyé a Sirályt, mely az ezredfordulóra már olyan hírességeknek is időszakosan koncerthelyként szolgált időről időre, mint maga Pege Aladár.
A Sirály az elmúlt évtizedekben megszámlálhatatlan mennyiségű rendezvénynek volt otthona, ám a leggyakoribb és legnépszerűbb rendezvény mindenek felett az esküvő.

Mivel a belső terek igény szerint alakíthatóak, így 25 fős, de 250 fős esküvőre is tökéletesen alkalmas a Sirály Étterem. Sőt! A télikert könnyedén koktélteremmé alakítható, míg valamennyi belső terem korszerű klímatechnológiával lett kiépítve, így a hétköznapi belső tereken sajnos oly gyakori levegőtlenség-érzés a Sirályban elképzelhetetlen.

Érdemes ajánlatot kérni, körbenézni a visegrádi Sirály Étteremben (ha majd lehetőség lesz rá), hiszen ennyi pár ilyen hosszú ideje egész egyszerűen nem tévedhet.

 

 

Scroll to top