Esküvő Visegrádon – Hotel Visegrád

Új sorozatunkban bemutatjuk Visegrád városának legkülönlegesebb szolgáltatóhelyeit, melyek egytől egyig professzionbális esküvői helyszínek is elsődleges funkcióik mellett.
A sort a Dunakanyar egyik legnépszerűbb családbarát szállodájával, az Év Hotele 2019. Régiós I. helyezettjével, a Hotel Visegráddal indítjuk meg.


A Hotel Visegrád Étterme, a Sirály Étterem évtizedek óta számít megkerülhetetlen esküvőszervezőnek a Dunakanyarban (később írunk majd szolgáltatásairól), a Hotel Visegrád pedig egy olyan wellness-pihenőhely, ahol a násznép mellett főként az ifjú pár premium elszállásolásával kalkulálhatunk. Teljeskörű wellness szolgáltatások, óriási programpaletta, ugyanakkor családias környezet jellemzik a 2001-ben kapuit megnyitó hotelt.

A szálloda új szárnnyal bővült 2011-ben, ám a legkorábban épült szárny is felújításra került a kényszerű 2021-es leállás ideje alatt.

A 73 szobával büszkélkedő Hotel Visegrád erkélyes szobáinak panorámája is lenyűgőző, hiszen vagy a Dunára látunk rá, vagy az erdőre és a felette magasodó Várhegyen tiszteletet parancsoló Fellegvárra.

Scroll to top