Esküvő a habok felett

Előző bejegyzésünkben a bikinis esküvőről írtunk, és ez alkalommal sem fogunk eltávolodni a víztől…

hajó esküvő

Ha esküvőről van szó, minden pár egy igazán emlékezetes eseményről álmodozik. Eszerint válogatják össze a helyszínt, a témát, a ruhákat, a díszletet, és a nagy nap minden egyes apró mozzanatánál gondosan ügyelnek arra, hogy az megismételhetetlen legyen. Amennyiben nem zárkóztok el a vízparti esküvő gondolatától, akkor talán érdemes kicsit továbbmenni, és egy hajós esküvőt megszervezni. Ma már a rendezvényhajók nagy választéka áll rendelkezésetekre, legyen szó akár a Balatonról vagy a Dunáról.

A víz varázsa

Talán a sok indok közül, hogy miért is válasszatok egy hajót az esküvőtök helyszínéül, a legelső az utánozhatatlan hangulat. A víznek egyébként is egy igazán kellemes és nosztalgikus illata van, de a színek és fények játéka bármely napszakban elbűvölő, és a fotósorozatotok varázslatos hátteréül fog szolgálni. Egy mozgó hajónál ráadásul a háttér is magától variálódik, és gondoljatok csak bele, milyen romantikus lent a tiszta víztükörrel, fent pedig a csillagos égbolttal körülvéve lejteni a menyasszonytáncot.

Könnyedség

Ha úgy döntötök, hogy hajón tartjátok akár a szertartást, akár a lakodalmi részt, a díszlettel sokkal kevesebb gondotok lesz, mint gondolnátok. A környezet ugyanis olyan domináns lesz a nagy napon, hogy javarészt csupán ki kell egészítenetek némi könnyed és légies összeállítással. Az étlapon lévő menüsor is szinte önmagát válogatja össze, hiszen egy hajón a kiváló halászlé és a sült halkülönlegességek szinte magukért beszélnek…

A kicsitől a nagyig

Az, hogy milyen hajón szeretnétek esküdni, könnyen igazítható az elképzeléseitekhez, hiszen ma már ebből is hatalmas választék áll a rendelkezésetekre. Nyilván létszámtól is függ, de egy szertartást már le tudnak bonyolítani akár egy vitorláson is, de ha ez kicsit túl vad, akkor természetesen álló és mozgó nagyhajók is bérelhetőek. Persze mindkét esetben érdemes valamelyest az időjárással kalkulálni, de összességében egy hajós esküvő a nyári melegben igazán kiváló választás lehet.

Scroll to top