Különleges hazai esküvői helyszínek

A mai bejegyzésben bemutatunk néhány olyan esküvői helyszínt, amelyek Magyarországon vannak és igazán különleges választások lehetnek a nagy alkalomra.

esküvő

Minden esküvőszervezés során kardinális pont a tökéletes helyszín megtalálása. Nyilván sokszor praktikus szempontok befolyásolják a döntést, például, hogy viszonylag könnyen megközelíthető legyen mindenki számára. Amennyiben mégis elrugaszkodnátok egy kicsit a bevett szokásoktól, úgy mindenféleképp érdemes végigolvasnotok a mostani bejegyzésünket. Olyan hazai esküvői helyszíneket válogattunk most össze, amelyeknek mindegyike igazán egyedi a maga nemében, illetve valószínűleg felejthetetlen pillanatokkal ajándékoznak meg benneteket és a násznépet a nagy napon.

Playa Luna

Ha tengerparti, mediterrán esküvőre vágytok, de ez valamilyen okból nem megvalósítható, úgy ez a hely tökéletes számotokra. Fehér homokos strand, pálmafák és hatalmas terasz csodás vízparti panorámával… Olyan, mint egy álomvilág, ám ez az eldugott kis csodahely alig pár kilométerre Pápától.

Prónay-kastély

Ha az esküvőtökön egyszerre szeretnétek élvezni a modern kényelmet és több évszázados panorámát, akkor a Prónay-kastélynál nyitott kapukra találtok. Ezt a műemlék jellegű épületegyüttest egy hatalmas, bámulatosan zöld birtok veszi körbe, melyen egy romantikus tó is található, melynek kis félszigete tökéletes helyszínül szolgálhat a szertartásotokhoz.

Grassalkovich-kastély

Vagy más néven a Gödöllői Kastély, mely magának a világszerte Sissiként ismert Erzsébet királynénak is talán a legkedvesebb helye volt. Ez a barokk stílusú, pompás kastély elsősorban azoknak javasolt, akik mindenféleképp díszes, elegáns, nemesi hangulatú esküvőt szeretnének.

Wedding Wood

Jó szívvel ajánljuk baldachinos teraszok és erdők, mezők szerelmeseinek… Itt nemcsak Ti léphettek frigyre, hanem a rusztikus, vidéki báj és a szolid elegancia is. A Budakeszi Arborétum szívében található Wedding Wood tökéletes helyszíne lehet egy igazi „zöld” esküvőnek a százéves tölgyek árnyékában, és a még vénebb ezerszínű égbolt alatt.

Scroll to top