Egy apróság, amit nagyon könnyen elfelejt a menyasszony…

Apróságról van szó tényleg. A retikülről, arról a kis női táskáról, ami természetesen a nagy napon is szükséges lesz.

esküvői ruha kiegészítők_táska

Mi van a táskádban?

A menyasszony táskájáról szinte soha, sehol sem esik szó, miközben egy olyan, praktikus elemről van szó, ami valójában elhagyhatatlan, hiszen miért pont élete egyik legfontosabb napján ne volna szüksége néhány kardinális apróságra a leendő feleségnek. Zsebkendő, tükör, rapid sminkkészlet, egy aprócska üveg víz, telefon, töltő, stb. Tulajdonképpen csak a szokásos. Minderről persze tudjuk, hogy egyike sem elhagyható, illetve a lista mindig kiegészíthető még egy-egy plusz elemmel.

Passzolnia kell az esküvői ruhához

A probléma leginkább azzal szokott lenni, hogy miután az utolsó nap éjjelén jut eszedbe, hogy táska is kelleni fog, viszont a harmincnégy meglévő retikülöd egyike sem passzol a legkevésbé sem a ruhádhoz, kapkodni kezdesz, többnyire reménytelenül. Színben és stílusban is megfelelő darabot nagyon nehéz lesz találni az utolsó pillanatban, a képeken azonban nem mosolyoghatsz egy fekete bőrtáskával, vagy egy vörös, egyébként gyönyörű, ám ilyenkor inkább bizarr modellel a válladon.

Mit tehetsz, ha baj van?

Ha nem gondoltál a táska kérdésére már az esküvői ruha kiválasztásakor, akkor nincs más lehetőséged, mind azonnal felhívni minden barátnődet, aki a meghívottak listáján szerepel, hogy segítsen. Mivel mondjuk 20 nőnek összesen van vagy 200 db női táskája, elég komoly esélyed van arra, hogy találtok vészalternatívát. Előnyben a már házas csajok, mert nekik valószínűleg még megvan az esküvői retiküljük. Pánikra semmi ok! Viszont siess, ha későn döbbensz rá erre az apró kis bakira, mert nagyon báni fogod, ha táska nélkül maradsz az esküvőn.

 

Scroll to top