Dolgok, melyekre érdemes odafigyelni, hogy tökéletes legyen a lánykérés

Eljegyzésetek története az a sztori, amelyet jóval az esküvő után is újra és újra el fogsz mesélni.
A lánykérés pedig jóval több, mint egyszerűen térdre ereszkedni…

Take-Inspiration-From-These-10-Best-Marriage-Proposal-Videos-To-Propose-To-Your-Lady-Love

Mai bejegyzésünkkel abban szeretnénk segíteni Neked, hogy hogyan tedd igazán egyedivé és emlékezetessé ezt a nagy eseményt.

Készülj fel időben

Bármennyire is máshogy tűnik, az eljegyzés több, mint egy gyűrű előrántása a zsebünkből.
Az eljegyzés megtervezése több hónapnyi előkészületet igényel, amelynek persze elsődleges része abban áll, hogy megtaláljuk a tökéletes eljegyzési gyűrűt. Eddigre, ha jól csináltad, már kiszedtél választottadból (vagy barátaiból) annyi infót, hogy milyen stílusú gyűrűnek örülne. Fogadd meg ezeket a tanácsokat, és látogass meg egy ékszerészt, aki a szerzett ismeretek alapján el tudja készíteni az egyedi tervezésű eljegyzési gyűrűt.

Ezután válaszd ki a megfelelő helyszínt, amely kellően romantikus az alkalomhoz. Mindenhol akadnak olyan helyek, amelyek egyszerűen annyira lélegzetelállítóak, hogy szinte lehetetlen nemet mondani, ha ott kérik meg az ember kezét.

Végül pedig dolgozd ki részletesen, hogy pontosan mit is akarsz mondani a nagy pillanatban.
A legtöbben meglepődnek azon, hogy legyenek bármilyen magabiztosak kezdetben, az éles szituációban a legbátrabbak is csak habogni kezdenek, ezért nem árt előre begyakorolni a mondandónkat.

Nyűgözd le a stílusoddal

Ha egy évekkel ezelőtt tőle kapott baseball sapkában kérnénk meg a kezét, álljunk meg és vegyük fontolóra: lehet, hogy a szándék kedves, azonban mindenképpen aláássuk az esemény jelentőségét. Öltözzünk az alkalomhoz illően, és ne féljünk, hogy összekoszoljuk a legszebb öltönynadrágunkat a letérdeléskor: a tétek nagyobbak.

Ragadd meg a pillanatot

Az eljegyzés egyik legjobb része lehet, ha megörökítjük az egyszeri pillanatot. Kérj fel egy fotóst, vagy a fotózáshoz értő barátodat, hogy készítsen rólatok egy-két lopott fényképet, amellyel megragadhatóvá válik a reakció. Ezek a képek később a legjobb kísérői lesznek az eljegyzési sztoritok elmesélésének.

Légy önmagad

Végül pedig a legfontosabb: ha megtettél minden előkészületet, és készen állsz életed legnagyobb döntésének meghozatalához, egy pillanatra állj meg, és emlékeztesd magad: a legfontosabb, hogy mindvégig légy önmagad, hiszen Te vagy az, akihez választottad hozzá fog menni.


Kövess bennünket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top