10 tanács az ezredfordulós esküvőkhöz (2. rész)

Ha 16 és 34 év közötti vagy, akkor az ezredfordulós generáció (millennials) tagjának számítasz, és tudsz róla vagy sem, nemzedéked éppen megújítja a házasságkötés hagyományvilágát…

hipster_wedding.jpg.CROP.rectangle3-large (1)

A legfiatalabb házasodó nemzedék különc esküvői szokásaiban számos jó és számos elhagyható elemet találunk, ha azonban szeretjük a rendhagyó megoldásokat, akkor érdemes lehet megnézni, hogy mik jellemeznek egy „hipster” esküvőt. Kétrészes sorozatunk második része következik.

Rendhagyó étrend

Mivel az ezredfordulós nemzedék találta fel a “hangry” kifejezést (hungry + angry, vagyis az éhségtől dühös), nem meglepő, hogy rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a menü összeállítására.
A kreatív ételkiállításoktól a macaronhegyeken át a védjegyként szolgáló koktélokig a legváltozatosabb ételkülönlegességek biztosítják a menü változatosságát. Nem ritka, hogy a megszokott kiszolgálós formula helyett büfészerű önkiszolgáló részt alakítanak ki, ahol az ellátásról gondoskodó cég emberei segítenek a fogások összeállításában.

Szerelmi történet Snapchat-történetként

A Snapchat filterek az utóbbi években a közösségi oldalakon terjengő összes képre rányomták a bélyegüket, és ez alól az esküvők sem kivételek. A különféle játékos dizájnokkal a párok egyedi Snapchat filtereket alkothatnak vagy tölthetnek le, amelyek segítségével a vendégek igazán egyedi módon dokumentálhatják a nagy eseményt.

A vendégek kényelme mindenek előtt

Az ezredfordulósok készek megtenni azt az extra lépést a vendégeikért. Gyakori, hogy eljegyzésük után a párok esküvői honlapokat hoznak létre, amelyen keresztül a vendégek könnyen hozzájutnak az esküvővel kapcsolatos legfontosabb adatokhoz (szállás, címek, időpontok), ezen túl pedig folyamatosan frissítik kedvcsináló érdekességekkel, így fokozva a várakozást a nagy napig.

Folyamatos élő közvetítés

Mi mással lehetne jobban bemutatni az esküvő napját, mint azzal, hogy élőben filmre vesszük, és folyamatosan közvetítjük az érintettek számára? Ez kiváló kárpótlás azok számára, akik nem tudtak ott lenni az esküvő napján, így ők is részesei lehetnek a közös mulatságnak.
Az egészben az a legjobb, hogy az elmentett felvételek később visszanézhetők, így élőbb formában tudunk visszaemlékezni a legjobb pillanatokra.

Rendhagyó vőfély

Angolul a vőlegény legjobb barátját, a vőfélyt „best man”-nek hívják, azonban kezd elterjedni a „best dog”, vagyis a „fő kutya” elnevezés is. Igen, jól gondoljátok… Az ezredfordulós esküvők gyakori eleme az ünnepi díszbe öltöztetett kutya is tiszteletét tegye az esküvőn, és akár együtt is vonulhat a menyasszonnyal vagy a vőlegénnyel. Állatbarátok előnyben!


Kövesd a Facebookon is a Visegrádi Esküvőt!

Scroll to top