Az esküvői ruhapróbáról

Ha már látod magad menyasszonyként, akkor biztosan látod magad esküvői ruhapróba közben is.
Egy gyönyörű kötelességről lesz szó az alábbiakban.

4e6ba54b6cb5caa8a14eab9b4376d736--amazing-wedding-dress-dress-wedding

A menyasszony ruhája az esküvő talán legkultikusabb eleme, valami olyasmi, amely az esküvő jellegétől függetlenül, a millió-egy lehetőség sokrétűsége ellenére is központi kérdés minden esetben. Ha pompázatosat, vagy ha letisztultan elegánsat szeretnél, akkor azért, ha pedig direkt egyszerű változatot, akkor annak megfelelő kiválasztása miatt.

Ne dönts egyedül az esküvői ruha kérdésében!

Igaz ugyan, hogy a hagyomány szerint leendő férjed nem láthat meg az esküvő pillanatait megelőzően menyasszonyi ruhádban, viszont mindenképpen kell valaki, aki segít dönteni. Akkor is, ha megvásárolod a ruhát, akkor is, ha esküvői ruhaszalonból szeretnél kölcsönözni.

A legjobb, ha az egyik, esztétikai érzékeit tekintve kifejezetten tehetséges barátnődet kéred fel, hogy tartson veled a ruhapróbákra. Igen. A többes szám nem véletlen. Mindig próbálj ki több variációt is! És ha lehet, látogass el legalább 2-3 esküvői ruhaszalonba, mielőtt meghoznád a végső döntést.

Sokan az édesanyjukkal indulnak „ruhavadászatra”, sokan pedig kimondottan tartanak tőle, hogy anyukájuk szűrőjén keresztül kapjanak külső instrukciókat, már csak azért is, mert az anyukák szemében lányuk mindig gyönyörű. Ez nagyon kedves, de lehet, hogy megnehezíti a döntést az odaadó szubjektivitás. Mások pedig tényleg el sem tudják képzelni a ruhapróbákat édesanyjuk nélkül.
Azt javasoljuk, dönts ismét megérzéseid szerint!

Azt a ruhát is próbáld fel, ami elsőre nem tűnik befutónak!

Ráérsz. Senki sem siettet. Próbálj fel minél több ruhát! A szalonban szívesen segíteni fognak. Ha van olyan ruha, amin megakadt a szemed egy pillanatra, de hamar elvetetted a gondolatot, ne hagyd magad, próbáld fel! Könnyen lehetséges, hogy egy olyan változat mellett döntesz majd, amiről tényleg nem gondoltad volna, hogy Neked is jól áll majd.

Hagyj magadnak időt, és vidd magaddal azt, akire hallgatsz, de aki a szemedbe mondja, ha nem áll jól, ami rajtad van! Ennél több tényleg nem kell.


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is!

 

Scroll to top