Az esküvő előtti utolsó napokban inkább pihenjetek nagyokat…

Bár az ember a hajrában szeretne a leghatékonyabb lenni, az esküvők világában ez nem igazán kivitelezhető. A Nagy Nap előtti szűk időszakban inkább hangolódjatok, pihenjetek!

Általában legalább fél évet szokott felölelni az esküvőre való felkészülés, ez a legtöbb esetben inkább egy jóval hosszabb periódus. Annyi mindennek kell flottul működnie, hogy ez nem is csoda. A halogatásnak, a ráérősségnek nem igazán van helye ebben az időszakban, mert egy-egy hét üresen, szervezés, intézkedés nélkül később megbosszulja magát, de ami még fontosabb tény, hogy semmiképpen sem lesz rá elég az utolsó néhány hét, hogy olyasmit szervezzünk le, kössünk le, oldjunk meg, amit akkor már nem lehet. Az pedig egészen biztos, hogy 2-3 nappal a dátum előtt már ténylegesen hasznos dolgokat nem fogtok tudni megvalósítani mindazok közül, amelyek ennél hosszabb időintervallumot kívánnak meg.

Szó ami szó tehát, hogy pár nappal az esküvőtök előtt már ne erőltessetek semmit. Pihenjetek inkább sokat, aludjatok sokáig, reggelizzetek nagyokat, sétáljatok, élvezzétek az életet és hangolódjatok a Nagy Napra. Rengeteg energiára lesz szükségetek, a tartalélok kiaknázása pedig semmiképpen sem vezet jóra. A pihi, egy jó film, egy mehitt séta egy jó kis kávézással a végén annál inkább. Már nyugodtan elengedhetitek magatokat.

Scroll to top