A tökéletes esküvő receptje (2. rész)

Az első részben a tervezett létszám véglegesítésének fontosságáról volt szó, mely mindennek az alapja. 
Ezután jön még valami, ami fontosabb, mint elsőre gondolnád. 


Időben is hivatalos formában küldjétek ki a meghívókat

Nem lehet elégszer és elég nyomatékosan hangsúlyozni, hogy a meghívók időben történő kiküldése mennyire lényeges. Sértődések, évekre nyúló konfliktusok melegágya lehet, ha a meghívottak nem kapnak kézhez rendes, valódi, kézzel fogható, informatív meghívót. Talán azt hihetnénk, hogy manapság ez nem lényeges, amikor a nyomatott világ szinte teljes egészében átköltözött a digitális világba, de hidd el, az esküvők univerzuma ennél sokkal de sokkal konzervatívabb. És talán ez így is van rendjén. A legközelebbi rokonokhoz, illetve a legszorosabb barátokhoz érdemes személyesen elvinni a meghívót, de nagyon lényeges, hogy mindeki kapja azt kézhez, felejtsétek el a digitális variációkat.

A meghívó megküldésének prózai ténye mellett legalább ennyire fontos az is, hogy az időben érkezzen meg mindehová. Ha csupán néhány nappal az esküvő előtt érkezik meg a meghívó, az is komoly gondot okozhat. Figyeljetek oda erre nagyon. Fontosabb, hogy időben megérkezzen és eléggő informatív legyen, minthogy milyen a design.

Különösen hangzik ez az egész, tudom, de fogadjátok meg ezt a tanácsot mindeképpen – nem kevés tapasztalattal a hátunk mögött mondom mindezt…

Scroll to top