8 tipp a táncparkettre (2. rész)

Az esküvő szervezése és átélése rengeteg stresszel jár. Amikor végre a táncparkettre érünk, már csak ki kell fújnunk a gőzt… de azért nem árt a bulit is jól megszervezni!

floor

Az esküvőkről mindenki számos emléket visz haza: az igenek kimondásának pillanatát, a torta felvágásának képét, a csokordobást vagy az eskütételeket… és persze a hatalmas bulit, amiben az egész nap kicsúcsosodik. Hogy ez utóbbi is emlékezetes legyen, íme néhány tippünk:

Közvéleménykutatás

Sokat beszéltünk arról, hogy milyen fontos a vendégek ízlésének felmérése, és az, hogy időben kikérdezzük őket a kedvenc számukról. Az viszont, hogy ezt miképpen tesszük, számos kreatív módon nyilvánulhat meg: például helyezzünk ki valahol egy kalapot, ahová be lehet dobni a nap folyamán a zenekívánságokat, amelyeket aztán a DJ kihúzhat a megfelelő pillanatban – már csak fel kell vállalni a választást azzal, hogy az illető fellép a parkettre!

Fények

Semmiképpen se spóroljuk le a saját partyfények kiválasztásának feladatát! Az egyedi fények egészen sajátos atmoszférát teremtenek, és az esemény nemcsak akusztikus, hanem vizuális élménnyé is válik. A fények színét érdemes az esküvői tematikához és dekorhoz igazítani.

Gyorsra lassú

Minden második-harmadik gyors szám után játszassuk le egy lassút. Ilyenkor sokan felmennek a tánctérre, és ha már ott vannak, gyakran maradnak is 1-2 szám erejéig!

Közkeletű kívánságlisták

Abban az esetben, ha mi magunk állítjuk össze a playlistet, érdemes átnyálaznunk néhány netes kívánságlistát, hogy megtudjuk, mik voltak az év leggyakrabban kért számai. Persze az így kapott számokat azért vessük össze a vendégeink átlagéletkorával is…

Scroll to top