3×3 tipp esküvői cipő választásához (3. rész)

Színárnyalat, kényelem és kihasználhatóság. Újabb esküvői cipő tippekkel érkezünk!

shoe3

A megfelelő cipőválasztás a mindennapok egyik fontos összetevője. Ha kényelmetlen, vagy stílusban nem illeszkedő cipőt választunk, akkor azt a napot már megette a fene: mindvégig arra várunk majd, hogy este lerúghassuk magunkról legfontosabb kiegészítőnket, és mezítláb sétáljunk vagy papucsba bújjunk. Ez a választás jelentősége csak hatványozódik az esküvőnk napján, amikor minden szem minket vizslat, és szinte minden percet talpon kell töltenünk. Újabb tanácsokkal készültünk a helyzet megkönnyítéséhez.

Fehér színárnyalatok

Amennyiben a fehér valamelyik árnyalatát (ezekről is írtunk már) választjuk esküvői cipőnk színének, ügyeljünk rá, hogy ez az árnyalat tökéletesen illeszkedik az esküvői ruhánkéhoz. Ha a ruha leér a cipőnkig, az árnyalatbeli eltérések nyilvánvalóak lesznek, ezért cipőválasztáskor mindig vigyük magunkkal egy darabot a ruha anyagából (vagy fordítva), és hasonlítsuk össze őket természetes fényben!

Járjunk bennük

A cipő kiválasztása és a nagy nap között érdemes elvégezni egy nagyon hasznos házi feladatot. Egy-két héttel az esküvő előtt viseljük a cipőnket otthon több órán keresztül. Így egyrészt gyakorlottabban és természetesebben fogunk járni bennük a nagy napon, másrészt betörjük a cipőt, ezzel elkerülve az esetleges fájdalmas pillanatokat.

Esküvő utáni cipő

Manapság minden a fenntarthatóságról és a praktikus megoldásokról szól, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy mi lesz cipőnk szerepe az esküvő után. Egyesek bedobozolják kis kedvencüket, hogy aztán egy szekrény mélyén végezzék, míg mások az általunk is javasolt döntést hozzák: olyan cipőt választanak, amelyet adott esetben át lehet festeni egy másik színre, hogy sokkal kihasználhatóbb legyen később a mindennapokban. Kár lenne egy ilyen nagy durranást csak egyszer ellőni!


Kövesd a Visegrádi Esküvő Facebook oldalát is, ha további hasznos tanácsainkra is kíváncsi vagy

Scroll to top