3×3 tipp esküvői cipő választásához (2. rész)

Folytatódik az esküvői cipőkről szóló sorozatunk!

shoes

A menyasszonyi ruha kétségtelenül az esküvő fénypontja. Egyesek hosszú hónapokig, akár évekig is keresik az „igazit”. De mi a helyzet az esküvői cipőkkel? A menyasszony nem teheti meg, hogy Hamupipőkeként mezítláb jelenjen meg a partin, ezért érdemes átgondolni a nagy cipő kérdést!

Sarok nélkül

Nincs olyan szabály, ami azt állítaná, hogy a menyasszonynak kötelező magas sarkú cipőt viselnie. Való igaz, a sarok magasságot kölcsönöz viselőjének, de ha például vízparti esküvőt tartotok, megvan a természetes magasságod, vagy egyszerűen nem tudsz magas sarkút hordani, nyugodtan enged el őket! Választhatsz valami csinos, gyöngyökkel díszített szandált vagy csinos, masnis balerinacipőt, és ugyanolyan elegáns leszel, mint a magas sarkúban szenvedő arák.

Két pár több, mint egy pár

Ha a divat és kényelem között vacillálunk, és semmiképpen sem tudunk dönteni, csaljunk nyugodtan (hisz úgysincsenek szabályok!), és készítsünk be egy pótcipőt, amelyet felvehetünk a nap megterhelőbb részeire (fogadás, táncparkett), míg az esküvő kulcspillanataira felvehetjük kedvenc magas sarkúnkat is.

Legyél huncut és bátor!

A csipkés, szatén és gyöngyökkel díszített, fehér és elefántcsontszínű cipők mind nagyon elegánsak és csinosak – esküvőre mind tökéletes választás. Ez azonban nem jelenti, hogy ne kísérletezhetnénk más színekkel, mintákkal és formákkal, hogy adott esetben jobban kifejezzük a személyiségünket. Az esküvői ruhát kiegészítő wellington vagy motoros csizma, converse tornacipő vagy szandál éppúgy a tematika része lehet, ha gondosan összekomponáljuk a többi dekoratív elemmel. A kulcsszabály ugyanis: légy önmagad, és érezd magad jól a cipődben!


Kövess bennünket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top