10 tanács ahhoz, hogy a kutyánk is az esküvő részese lehessen (2. rész)

Ahogy mondani szokás, a kutya az ember legjobb barátja. Ha pedig így áll a dolog, miért épp legjobb barátunkat hagynánk ki életünk egyik legnagyobb eseményéből?

pet-in-wedding-4 (1)

 

A négylábú szeretteink sikeres esküvői szereplése azonban extra felkészülést igényel, ehhez nyújtunk most néhány tanácsot.

6. Öltöztessük ki őket – de ne nagyon!

Az ünnepi öltözék viselete alól a kutyavendégeket sem kell felmenteni, sőt! Az esemény fényét növeli, ha kis barátaink is legjobb formájukban jelennek meg. A kutyák túlöltöztetése azonban nem javasolt: különösen a meleg időben nem szabad kitenni őket egy hőgutának. Egy csokornyakkendő a fiú kutyákon, egy masni a lányokon – bőven elég.

7. Legyen része a dizájnnak!

A kutyás esküvő kuriózum, és éppen ezért remek eleme lehet az esküvői tematikának. Igyekezzünk több helyen is feltüntetni, hogy az esemény nem csak az emberekre korlátozódik: kutya-sziluett a meghívón, kutya-marcipán a tortán stb. – ha nem visszük túlzásba, a blöki remekül feldobhatja az esküvő témáját.

8. Relaxáció

A kutyák jelenléte köztudottan nyugtató hatással van a gazdikra. Az esküvő nagy pillanata, a bevonulás pedig az egyik legstresszesebb pillanat. Töltsünk előtte néhány percet kutyusunkkal, és garantáltan nyugodtabban vesszük majd az akadályt!

9. Kutyás esküvői fotók

Ha négylábú kedvencünk része az esküvőnek, akkor a fotózásról sem maradhat le. Azon túl azonban, hogy mindenképpen ott kell lennie, amikor az esküvői párt fotózzák, akár külön-külön is megjelenhet a vendégekkel készült fotókon!

10. Esküvői tánc – hármasban

Az igazán bátrak akár a kis bundás barátjukat is felvihetik magukkal a táncparkettre, amikor eljön az esküvői tánc pillanata – de ne vigyázzunk: a blöki könnyen ellophatja a show-t!


Kövess bennünket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top