Ha ősz, akkor esküvő?

„Itt van az ősz, itt van újra”… Lássuk, mitől lehet különleges egy őszi esküvő?

ősz

Az iskolákban már becsengettek, a reggelek egyre csípősebbek lesznek, és már a fecskék is türelmetlenkedve csivitelnek az égen. Vannak, akik tárt karokkal és vannak, akik keserű szájízzel köszöntik ezt az ezerarcú évszakot. A nyár ugyan még mindig az esküvői főszezon, azonban egyre többen választják egybekelésük időpontjaként az őszt. Lehet, hogy el sem tudtok képzelni más évszakot a nagy naphoz, azonban ha még hezitáltok, akkor most összeszedünk Nektek néhány érvet az őszi esküvő mellett.

A színek

Nos, talán nem túl elegáns dolog rögtön az aduásszal kezdeni, de az ősz esetében a mesés szín kavalkádot az elsők között kell említeni. A fotózáshoz vagy egy mesébe illő ceremóniához egyszerűen képtelenség nem megtalálni a tökéletes helyszínt. Még a fények is teljesen megváltoznak ebben az időszakban, és ha szeretitek az elvarázsolt hangulatot, úgy érdemes ősszel tartanotok a nagy napot.

Praktikum

Tekintve, hogy a nyári hétvégék a legkelendőbbek, ha esküvőről van szó, a többi évszak kedvez azoknak, akik nem szeretik a kompromisszumokat. A szezon lecsengésével felszabadul minden, ami egy jó esküvő megszervezése során kulcsfontosságú lehet, értjük ez alatt az ideális időpontokat és a teljes körű szolgáltatásokat. Mivel még mindig viszonylag kevés pár tartja ősszel az esküvőjét, nagy eséllyel minden sokkal gördülékenyebben fog menni, ráadásul akár még spórolhattok is néhány dolgon.

Egyediség

Természetesen egy nyári esküvőn is maradandó emlékek születnek, azonban egy őszi esküvő a maga rendhagyó bájával igazán kiemelkedik a sokaságból. Az egész esküvő egy hagyományoktól elrugaszkodó színezetet kaphat, ami a bohémabb, lázadóbb pároknak külön előnyt jelenthet. Mindez a szabadság pedig teret kaphat a menüben, a díszítésben, és akár a ruhában is… Talán érdemes lehet megküzdeni a zordabb hőmérsékleti viszonyokkal mindezen előnyök miatt.

Scroll to top