Visegrád legszebb esküvői helyszínei – Renaissance Étterem (Panoráma Terasz)

Aki járt már valaha is a visegrádi Renaissance Étteremben, egész biztosan emlékszik rá, függetlenül attól, hogy egy életre magával ragadta-e a hely miliője.


Az étterem páratlan világa egyedülálló hazánkban. Természetes mindebből következően, hogy évről évre rengeteg pár választja esküvője egyedi helyszínéül is. A Panoráma Terasz gyakran ceremóniahelyszínként is szolgál.

A Renaissance teraszrészlege szép időben valóságos kuriózum, hiszen felettünk, tőlünk csupán néhány száz méterre magasodik a Salamon-torony, szomszédunk a Görgey-lépcső, míg szemközt az étteremmel a Duna-part látható, így lényegében az egész Panoráma Terasz egyetlen fenséges „kilátó” a környék közvetlen környezetének esszenciális látnivalóira.

A nagyjából 50 fő befogadására alkalmas tér kisebb vendégszámú ceremóniák szervezésére talán az étterem legtökéletesebb szakasza, bár fontos megjegyezni, hogy az étterem látványos termei mellett a Panoráma Terasz felett található Lovagterem is lenyűgöző opció, ha még komolyabb vonzalmat éreztek a lovagkor iránt, s ezt szívesen reprezentálnátok a ceremóniahelyszín megválasztásával is.
Kattints ide és ismerd meg a Renaissance Étterem legkülönlegeseb termeit!

Scroll to top