Virágba borult esküvők (1. rész)

Virágok nélkül nincs tavasz, de esküvő sem. Nézzük, milyen virágokat ajánlunk az idei évre!

virágba borult esküvő

A virágoknak ma már számos alternatívája van, legyen szó akár a díszítőelemekről, akár az esküvői csokorról. Ezekből rengeteg dolog akár házilag is megvalósítható, de már a profi esküvőszervezők repertoárjában is gazdagon szerepelnek virágpótlék elemek. Mégsem mondható, hogy könnyű a virágokat teljesen kiütni a nyeregből, hiszen egy jól megválasztott virág kitűnően keretbe foglalhatja mind a tematikát, mind pedig a látványvilágot. Ha Ti sem hagynátok ki ezeket az illatos, színekben gazdag elemeket az esküvőtökből, megmutatjuk, melyekkel nem lehet melléfogni.

Dália

Az idei év sztárja. Régebben nem jó ómennek tartották az esküvőkön, mivel – talán a hatalmas típus- és színválaszték miatt – változékony érzelmekre engedett következtetni. Szerencsére azonban ez a babona idővel megtört, és mára már az egyik legkedveltebb esküvői virágként tartják számon. A többnyire gömb alakú virágfejek jóformán minden színárnyalatban megtalálhatóak, így ugyanolyan kiváló eredménnyel illeszthetőek bele egy bohém esküvőbe, mint egy pasztelles, natúr témába.

Tulipán

Igaz, az idei szezon már lecsengett, de ha esetleg friss jegyesek vagytok és mindenféleképp tavaszi esküvőt szeretnétek szervezni, akkor ezt a virágot kár lenne kihagyni. Talán azért is, mert viszonylag rövid időszakban áll a rendelkezésünkre, de bájosan elegáns megjelenésével igazán különleges és egyedi hatást tud kelteni egy olyan dekoráció, mely a tulipánokra épül. Romantikus, üde hatást csempész a levegőbe, az illatról nem is beszélve, mely a téli hónapok elteltével egy tavaszi esküvőt valóban felejthetetlenné képes tenni.

Dísznapraforgó

Nem éppen megszokott látvány, de mindenféleképp impozáns és üdítő. Már az előző években is felbukkant a nyári esküvőkön, azonban úgy tűnik, hogy továbbra sem fog leáldozni a csillaga. Eleven színével és a belőle áradó vidámsággal kitűnő kontrasztot tud adni a manapság szintén divatos vintage esküvőkön, de akár egy egész tematikát is lehet köré építeni. A maga bohóságával igazán romantikus virágnak számít, és már minimális utánajárással is rengeteg inspirációt kaphatunk hozzá.

Scroll to top